Konut Haberleri
28 Kas 2013 17:52 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:42

Foresta Datça'nın detayları oylamayla belirleniyor!

Turyapı, Datça'da gerçekleştireceği "Foresta Datça" projesinin detaylarını tüm halkın oylamasına açık anket çalışmasıyla belirliyor.

Foresta Datça'nın detayları oylamayla belirleniyor!
Datça'da yaşama geçecek olan Foresta Datça projesinin www.foresta.com.tr sitesinde tüm halkın oylamasına açık bir anket çalışması düzenliyor.  Projenin enerji verimliliğinden mutfak yapısına, peyzaj düzenlemesinden doğrama ve döşemelere, dairelerin büyüklüğünden konut tipi tercihine, sosyal donatılardan ödeme şekline kadar her ayrıntısı bu anketin sonuçlarına göre belirlenecek.Datça'nın en mutena lokasyonlarından birinde, dört mevsim yaşanacak müstakil konutlar için proje tasarımı öncesinde yapılan anket çalışmasına katılım 5000 kişiyi aşmış bulunuyor. 
 
Turyapı imzalı Foresta Datça projesi 40 milyon liralık yatırım bedeline sahip.10 bin metrekare inşaat alanında yükselecek olan projede 100 bağımsız birim yer alacak.
 
Turyapı Foresta Datça'da dairelerin fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 3 bin 500 lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiyor. Mavi bayraklı plaja 300 metre yakın mesafede konumlanan Foresta Datça merkeze iki kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 
Ankete katılımın devam ettiğini belirten Turyapı Yönetim Kurulu  Üyesi Atakan Turpcu, çalışma tamamlandığında Foresta Datça'nın bire bir halkın tercihlerine göre projelendirileceğinin garantisini veriyor.

http://www.foresta.com.tr/foresta_datca.html