Ekonomi
21 Mayıs 2015 16:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:43

Ford Otosan'da üretim başladı!

Bursa'da bulunan Coşkunöz fabrikasında işçilerin yeniden iş başı yapmalarından sonra Ford Otosan'da da üretime yeniden başlama kararı alındı. Ford Otosan'da bugün saat 16.00'dan itibaren 16.00-24.00 vardiyası ile yeniden üretime başlanacağı duyuruldu.

Ford Otosan'da üretim başladı!
Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, Coşkunöz Metal'de üretimin başlaması ve yedek parça ikmalinin yeniden yapılması sonucu, Ford Otasan'ın bugün saat 16.00'dan itibaren üretime başlayacağını duyurdu.


Yücel Yücel açıklamasında, "Bugün saat 16.00'dan itibaren 16.00-24.00 vardiyası ile yeniden üretime başlanacak. Ford Otosan işçisinin fabrikaları ve işine sahip çıkacaklarından kuşkumuz yok" dedi.

TÜRKİYE AÇISINDAN BİR TEHDİT'
'Öte yandan Renault Avrasya Bölge Başkanı Jean Christophe Kugler ise Oyak Renault işçilerinin eylemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Renault Avrasya Bölge Başkanı Jean Christophe Kugler, OYAK Renault'nun Bursa fabrikasındaki işçilerin iş bırakma eyleminin Türkiye açısından bir tehdit olduğunu belirterek, "Bu konu, tedarikçi tabanımıza güvenerek ilerleyebilmemiz açısından bir problem teşkil ediyor. Böyle bir durum ederse, uzun vadeli yatırım planlarımızı gözden geçirebiliriz" dedi.




 

ETİKETLER
#bursa #ford #grev