Konut Haberleri
09 Eyl 2014 15:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:48

Florya Ekşinar Konakları'nda hemen teslim daireler

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşaa edilen Florya’nın prestijli projesi Florya Ekşinar Konakları’nda, 2. Etap satışlar sürüyor. 1+1 daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim ediliyor.

Florya Ekşinar Konakları'nda hemen teslim daireler
Eroğlu Gayrimenkul’un Florya’da Atatürk Ormanı’nın hemen yanı başında, eşsiz deniz manzarasına sahip prestijli projesi Florya Ekşinar Konakları, modern ve huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Florya Ekşinar Konakları’nda farklı tiplerde 76 ve 82 metrekarelik seçenekleri bulunan 1+1 daireler, 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Şehirden uzak lokasyonu ve üst düzey güvenlik hizmetleri ile Florya Ekşinar Konakları’nda daire sahiplerini huzurlu bir yaşam bekliyor. 21 bin 337 metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulan projede, 76 metrekare ile 463 metrekare arasında 1+1'den 7+2'ye kadar değişen daireler bulunuyor. Ailenin tüm fertlerine özel kurgulanmış yaşam alanları ve sosyal donatılarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Bir adet kapalı havuzu ve çocuklara özel kapalı havuzu, çocuk oyun ekipmanları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, masaj odası, aerobik salonunu, cafe, basketbol sahalarıyla da lüks bir site yaşamı sunuluyor.

Atatürk Havalimanı, okullar, hastaneler ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede konumlanan Florya Ekşinar Konakları, her türlü ulaşım noktalarına yakınlığıyla da cazip bir yaşam merkezi.  E-5 Karayolu ile direkt yan yol bağlantısı ve metrobüs hattına yakınlığının yanı sıra, sahil yoluna ve deniz ulaşımına olan mesafesiyle de ayrıcalık sağlıyor.