Konut Haberleri
29 Oca 2019 15:07 Son Güncelleme: 29 Oca 2019 15:11

Finansevim'den 90 milyonluk yatırım daha!

Hakan Eryiğit, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi Finansevim’e 2018 yılında yapmış oldukları 10 Milyon TL’lik yatırımın ardından ,Toplam 21 şubeye ulaştıklarını, kuruluş döneminde verdikleri yatırım sözünün %10 luk kısmını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Finansevim'den 90 milyonluk yatırım daha!

2017 ’yılı sonunda Türkiye’de sektörün iki deneyimli ismi Emre Özkaya ve Serdar Kolo ile birlikte Finansevim markasıyla ülke ekonomisine bu yatırımıyla katkı sağlayan, Hakan Eryiğit, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi Finansevim’e 2018 yılında yapmış oldukları 10 Milyon TL’lik yatırımın ardından ,Toplam 21 şubeye ulaştıklarını, kuruluş döneminde verdikleri yatırım sözünün %10 luk kısmını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

"Son günlerde yapılan açıklamalara baktığımızda, tüm oklar faizsiz finans sistemini gösteriyor. Faizlerin yüksek oluşu, orta ve alt gelir grubuna göre yapılandırılmaların yapması gerektiği vurgusu ve özellikle inşaat sektörünün rahat nefes alması için bunun gerekliliğinin hem inşaat dernekleri hem çevre ve şehircilik bakanlığımız tarafından dile getirilmesi bu sistemimizin ekonomimiz için önemini vurgulamaktadır. Öyle görünüyor ki 2019 yılında ekonomimizin lokomotifi, bel kemiği faizsiz finans sistemlerimiz olacak. Bizde bu doğrultuda 2017 yılında girişimci olarak dahil olduğumuz bu sisteme desteğimizi arttırmak istedik"

90 Milyon TL’lik yatırım taahhütü

"Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemleri’nin geleceğine yönelik planlamalarını ele aldıklarını, gerek teknik gerekse öz kaynak yeterliliği için tüm hazırlıkları planladıkları belirten Eryiğit; geride bıraktığımız 1 sene içerisinde gördük ki faizsiz finans sistemlerine çok yoğun ilgi var. İnsanlarımız faize bulaşmadan ihtiyaçlarına sahip olmak istiyor. 1 yılda 21 şubeye ulaşmamız bunun en açık göstergesidir. Bizde bu ilgiye kayıtsız kalamazdık kuruluşta vermiş olduğumuz yatırım sözü yerine getirerek, 90 Milyon TL’lik kuruluş sonrası taahhütlerini, protokole bağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2019 yılında faizlerin dizginlenmesindeki en büyük rolü faizsiz finans sistemleri oynayacaktır. Hükümetimiz faizi düşürmenin tetiğine bastı bizde yatırımcı olarak elimizden geleni yapacağız."