Dekorasyon
17 Nis 2013 17:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:23

Filli Boya’dan Instagram kampanyası!

Her insan başka bir renk ile yaşıyor, mutlu oluyor, kendini iyi hissediyor.

Filli Boya’dan Instagram kampanyası!

 

 
 
Her insan başka bir renk ile yaşıyor, mutlu oluyor, kendini iyi hissediyor. Kendini ifade ederken bazen bir şey söylemek gerekmez, “o renk” anlatır her şeyi.  İşte o renkler için Filli Boya yepyeni bir Instagram kampanyasıyla karşınızda.
 
Büyük ilgi gören #hayatınrenkleri kampanyası sonrasında, yoğun talep üzerine düzenlediği #benimrenklerim kampanyası ile Filli Boya, Facebook takipçilerine kendi renklerini Instagram'da paylaşma olanağı sunuyor. www.facebook.com/filliboya  adresinden kayıt olan kullanıcılar yarışmada verilecek #benimrenklerim  ve #filliboya etiketleri ile fotoğrafını yükleyerek yarışmaya katılabiliyor. 8 Nisan'da başlayıp 1 Mayıs'a kadar sürecek olan kampanya, interaktif olarak facebook ve instagram üzerinden devam ediyor.
 
Kampanyanın sonunda fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven, fotoğraf sanatçısı Mehmet Kırali, Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, Base iletişim Kurucu Ortağı Banu Erdi'den oluşan jüri, gelen fotoğraflar arasından değerlendirme kriterlerine göre 11 kişi belirleyecek. Sonra bu 11 kişi arasından 1 kişi Samsung Galaxy S3 kazanırken, 10 kişi ise 19 Mayıs günü fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven eşliğinde Balat kıyısı boyunca Haliç'te fotoğraf turu yapma imkanı bulacak.
 
Farklı projelerle takipçilerine sosyal medya üzerinden yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek olan Filli Boya'yı takip etmek için: www.facebook.com/filliboya