Sektörel
23 Eyl 2013 11:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:35

Filli Boya, Diyarbakır'da 35 okulu boyuyor

Filli Boya, Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde zor şartlar altında okumaya çalışan öğrencilerin daha renkli ve temiz olanaklarda eğitim görmeleri için 35 okulu boyuyor

Filli Boya, Diyarbakır'da 35 okulu boyuyor
Filli Boya, “Filli Okul” projesi kapsamında Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki köy okullarının boyanmasına katkı sağlamaya devam ediyor.
 
Kurulduğu yıldan bu yana kurumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteren Filli Boya, Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde zor şartlar altında okumaya çalışan öğrencilerin daha renkli ve temiz olanaklarda eğitim görmeleri için 35 okulu boyama girişiminde bulunuyor.
 
Proje kapsamında; Diyarbakır Eğil İlçe Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürleri ile ortak hareket eden Filli Boya, 5 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü okullara boya katkısında bulunuyor.
 
İyi şartlarda, iyi bir eğitimin herkesin hakkı olduğu bilinciyle hareket eden Filli Boya, okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulmasını hedefleyerek, boyama uygulamasını bu yılki ders dönemine yetiştirmeyi planlıyor. 
 
Kurumsal sorumluluk projelerine desteğiyle hayatları renklendirecek olan Filli Boya, bu konudaki hassasiyetli çalışmalarına devam edecek. Filli Boya, Filli Okul projesi kapsamında 740 okul renklendirmiştir.