Konut Haberleri
09 Mayıs 2014 16:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:00

Fikirtepe’nin en yenisi Brooklyn Park geliyor

Brooklyn-Park-Fikirtepe Selimoğlu Group ve Pana Yapı Ortaklığı’yla Kadıköy’de hayata geçiriliyor

Fikirtepe’nin en yenisi Brooklyn Park geliyor
Brooklyn-Park-Fikirtepe Selimoğlu Group ve Pana Yapı Ortaklığı’yla, Kadıköy’de 150 milyon lira değerinde yatırımla hayata geçirilen Brooklyn Park’ın tanıtımında geri sayım devam ediyor. ‘Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi olacak Brooklyn Park 14 Mayıs’ta görücüye çıkacak.

Ön talep sürecinin devam ettiği proje; E5 VE TEM otobanlarının hemen yanında, iki metro istasyonu, Metrobüs ile Marmaray bağlantısı ve 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli’nin  hemen girişinde bulunuyor.
4 milyon metrekarelik inşaat kapasitesi ile, 140.000 kişinin yaşayacağı 60.000 kişinin çalışacağı bölgenin en modern projesinin inşa edilmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Grubun imzasıyla İlk aşamada 3 farklı adada 2 bin konut, ilerleyen dönemde ise toplamda 5 adaya yayılacak projelerle birlikte toplam 4 bin konut ve ticari alanlar hayata geçirilecek.

Proje, lansmana özel 5.500 liradan başlayan metrekare birim fiyatıyla satışa çıkacak. Brooklyn Park projesinde havuz, otopark, oyun ve spor alanları v.s. yer alacak.