Konut Haberleri
01 Ağu 2016 13:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:31

FETÖ ünlü işadamı Nihat Özdemir'in de bulunduğu onlarca kişiyi öldürecekti!

15 Temmuz Darbe Kalkışması ile tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran FETÖ'nün başarılı olması durumunda öldürmeyi planladığı 104 kişilik liste ortaya çıktı...

FETÖ ünlü işadamı Nihat Özdemir'in de bulunduğu onlarca kişiyi öldürecekti!
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne bağlı bir grup cuntacı askerin kalkıştığı kanlı darbe girişiminin ardından tüyler ürperten iddialar da gündeme gelmeye devam ediyor. Kanlı terör örgütü FETÖ’nün darbe girişiminin başarılı olması durumunda öldürmeyi planladığı 104 kişilik liste olduğu iddiası şoke etti. Siyaset, iş ve medya dünyasından önemli isimlerin olduğu listenin 1 numarasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor. Mevcut hükümet kabinesinden Başbakan Binali Yıldırım dâhil birçok bakan ismi de listede yer alıyor.

Hedefte Nihat Özdemir ve Fenerbahçe var...
Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen ihanet şebekesinin hazırladığı ileri sürülen listede siyaset dışında son yıllarda Türkiye ve dünyada yaptığı dev projelerle öne çıkan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir'in yanı sıra, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dikkat çekiyor.  alıyor. Gazetecilerin ağırlıklı olduğu listede ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan Coşkun, Hüseyin Gülerce, Uğur Dündar ve Turgay Güler gibi isimler de bulunuyor.