Konut Haberleri
06 Tem 2014 13:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:27

Ferko Signature'da yatay ofis alanları

İstanbul Levent bölgesinde hayata geçirilen Ferko Signature projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Ferko İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Ferko Signature'da yatay ofis alanları
Ferko İnşaat'ın Levent'te inşa ettiği Ferko Signature, iş dünyasının yeni merkezi olmaya hazırlanıyor. 10 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde 185 bağımsız ünite ile yükselen projede 1+1 ile 4+1 ofisler yer alıyor.

Ferko Signature’da Ofisler Deniz Manzaralı

Teslimlerinin Ağustos 2016'da yapılacağı belirtilen Ferko Signature, lüks seçenekleri ile öne çıkıyor. Deniz manzaralı ofislere sahip olan projede resepsiyon, lobi, özel hizmetler, otopark, Güvenlik, restoran, kafe gibi çok sayıda seçenek sunuluyor.

Metro İstasyonuna 50 Metre Mesafede

AVM'lere, şehrin gözde Otel, restoran ve eğlence merkezlerine yakın bir konumda yükselen Ferko Signature, Levent Metro İstasyonu'na 50 metre, 4. Levent'e 3.5 km, Taksim'e 7 km, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'na 1 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Şişhane'ye 10 km, Gayrettepe / Esentepe'ye 1 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 km, Yenikapı İDO İskelesi'ne 15 km, Şişli ve Mecidiyeköy'e 3 km, Maslak'a 6 km, Atatürk Havalimanı'na 22 km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 39 km mesafede inşa ediliyor.

Belgrad Ormaın Manzaralı Alanlar

Ferko Signature'da bulunan Sign 1 Ofisleri, Belgrad ormanlarından İstanbul Boğazı ve Haliç'e kadar uzanan geniş bir panoramaya karşı çalışma imkanı sunuyor. Sign 1, geniş cam yüzeylerle tasarlanıyor ve bu özelliği sayesinde elde edilen güneş ışığı ile Enerji tasarrufu sağlıyor. Bu bölge, 13'üncü kata kadar manuel, 13'üncü kat üzerinde bina otomasyon sistemi dahilinde çalışan otomatik olarak açılabilen pencereler bulunuyor.

Leed Sertifika Adayı Bina

Tek katta 140 m2'den 1.722 m2'ye kadar esnek Ofis seçeneklerinin yer aldığı Ferko Signature'da brüt 4 metre yüksekliğinde Ofis katları mevcut. Mekanik ve motorlu açılan teleskopik ve panoramik camlarla tasarlanan projede kapalı otopark, ayrıcalıklı concierge hizmetleri, business center, business lounge bölümü, cafe ve restaurant alanlarıl, her kata özel iki adet kat balkonu, fiberoptik altyapı, a+profesyonel Bina Yönetimi, a+ Güvenlik hizmetleri, vale hizmeti, araç yıkaması-tech hizmetleri, elektrikli araç şarj istasyonu bulunuyor. Projenin Leed sertifika adayı olduğu belirtiliyor.

Yatay Ofis Alanlarıyla Tasarlanıyor

Ferko Signature'da bulunan Sign 2 Ofisleri projenin kuzey, güney ve batı cephelerini sarıyor. Sign 2'de, Dede Korkut Caddesi üzerinden sağlanan 20 metre yüksekliğindeki cam atrium girişi ve 6 kat üzerinde farklı büyüklükte ferah ve modüler yatay ofis alanları bulunuyor.

Kat Bahçeli Proje

Kat Bahçesi konsepti ile hayata geçirilen projede 140 - 200 m2, 201 - 400 m2, 401 - 500 m2, 501 - 800 m2 ve 1000 m2 üzeri alanlar yer alıyor. Ferko Signature satış ofisi Levent Büyükdere Caddesi 175 numarada bulunuyor.