Konut Haberleri
01 Mar 2024 10:45 Son Güncelleme: 01 Mar 2024 10:49

Fenerbahçe satışa hazırlanıyor! 200 milyon dolarlık hedef

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün İstanbul ve diğer bölgelerdeki gayrimenkulleri için partner olan ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, “Ataşehir’de 820 konutluk Fenerbahçe Tower projesi üzerinde çalışıyoruz, yakında satışa başlayacağız” diye konuştu.

Fenerbahçe satışa hazırlanıyor! 200 milyon dolarlık hedef

Türkiye’nin en ilginç gayrimenkul pazarlama şirketlerinden ArsaVev, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün İstanbul ve diğer bölgelerdeki gayrimenkullerinin değerlendirilmesi için yoğun bir çalışma sürdürüyor. ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Ekonomi Gazetesi'nden Sadi Özdemir'e konuştu.

Öztürk, Fenerbahçe ile gayrimenkul projeleri için partnerlik anlaşması yaptıklarını belirterek, yakında satışına başlamayı planladıkları büyük bir projeden bahsetti. Öztürk, “Ataşehir Kayışdağı mevkiinde 820 konutluk Fenerbahçe Tower projesi üzerinde çalışıyoruz. Foça’da da yine çok kazandıracak bir projenin satışını yapıyoruz” dedi.

Öztürk, şunları söyledi:

Kulüplerimizin sadık taraftarları var. Ben Fenerbahçeliyim ve kulübümüzün yönetimine öneride bulundum. ‘Birlikte kulübün gayrimenkullerini Fenerbahçe’ye maksimum kazanç sağlayacak şekilde değerlendirelim’ dedim. Kabul gördü ve yoğun çalıştık, projeler ortaya çıkmaya başladı. Diğer kulüpler de benzer çalışmalar yapıyor. Ancak bu konuda biz daha büyük işler yapacağız, iddialıyız.”