Konut Haberleri
26 Tem 2017 14:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:19

Federasyondan kiralık dinlenme tesisi!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, Konya Kulu, Sivrihisar, Kırşehir ve Kırıkkale'deki dinlenme tesislerini kiraya veriyor. İhaleye katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 15 Ağustos.

Federasyondan kiralık dinlenme tesisi!
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, bazısında otel, akaryakıt istasyonu ve helikopter pistinin de bulunduğu 4 dinlenme tesisini kiraya verecek. 

Uzun süreden beri işletmesini TŞOF'un yaptığı tesislerin ihalesi kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflerle gerçekleştirilecek. Yapılacak ihale ile söz konusu tesisler başka kişi veya şirketlere kiralanacak.
 
Ankara-Konya yolunda 30 bin metrekarelik geniş bir alana kurulan Kulu Dinlenme Tesiste 150 kişilik lokanta, 5 alışveriş mağazası ve helikopter pisti ile 44 odalı bir otel bulunuyor.
 
Ankara-Eskişehir yolu üzerinde 100 dönümlük alana kurulan Sivrihisar Akaryakıt ve Dinlenme Tesisinde ise 250 kişilik lokanta, 150 kişilik kafeterya, konferans salonu ve 56 odalık bir otel yer alıyor.

Samsun Devlet Karayolunda bulunan ve 30 bin metrekarelik bir alana kurulan Kırıkkale Akaryakıt ve Dinlenme Tesisinde 44 yataklı otel, 32 yataklı şoför evi, lokanta ve 5 adet alışveriş mağazası bulunuyor.

DÜĞÜN SALONU DA VAR
 
Son dinlenme tesisi olan Kırşehir Akaryakıt ve Dinlenme Tesisi 70 bin metrekarelik bir alana sahip. Diğer tesislerde olduğu gibi bu tesiste de 250 kişilik lokanta,150 kişilik kafeterya,7 adet alışveriş mağazası,48 odalı otel ve 30 yataklı şoför konuk evi bulunuyor. Bu tesisi diğerlerinden farklı kılan özelliği ise 300-350 kişilik düğün salonunun olması.Federasyon 4 tesisini de kiraya veriyor
 
İhalede teklifler kapalı zarf usulü ile yapılacak. Son teklif tarihi ise 15 Ağustos. İhaleye ilişkin şartname ise TŞOF’un Ankara Çankaya’daki merkezinde temin edilebilir.