Kampanyalı Projeler
02 Mar 2019 13:12 Son Güncelleme: 02 Mar 2019 13:14

Faiz indirimine bir destek de Teknik Yapı'dan!

Kamu bankalarının gayrimenkul piyasasını eski dinamiklerine kavuşturmak için yaptığı faiz indirimlerine bir destek de Teknik Yapı’dan geldi. Şirket, projelerindeki indirim oranını yüzde 30 çıkarıp ara ödemeleri kaldırdı.

Faiz indirimine bir destek de Teknik Yapı'dan!

Teknik Yapı, Ziraat Bankası’nın konut kredi faizini yüzde 1,28’e indirmesiyle birlikte ortaya çıkan 0,21 baz oranındaki avantajı, müşterilerine daha fazla indirim ve ara ödemesiz taksit olarak yansıtıyor. Teknik Yapı projelerinde yeni kampanya ile indirim oranı yüzde 30’a çıktı ve ara ödemeler de tamamen kalktı. Ayrıca kendi öz sermayesini devreye sokan Teknik Yapı, 120 ay vadeye uzattığı konut kredi faiz oranını da yüzde 0,98 seviyesine çekti.

GÜN İHTİYACI KARŞILAMA GÜNÜDÜR

“Gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durgunluğu aşmak için atılan her adıma destek vermek, bizim en başta gelen önceliğimizdir” diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gün elbirliği ve güç birliği yapma günüdür. Gün, en uygun şartlarda konut ihtiyacı olanların talebini karşılama günüdür. Devletimizin en büyük kurumları, bu konuda ilk adımı atarak bizlere öncülük ediyorsa, biz de buna destek vermeliyiz” ifadelerini kullandı.  

AVANTAJ YİNE MÜŞTERİYE YANSIYACAK

Teknik Yapı’nın mevcut kampanyalarda müşteriye uyguladığı faiz oranın aylık 0,98 olduğuna dikkat çeken Umut Durbakayım “Ziraat Bankası’nın faiz oranlarını aylık yüzde 1,49’dan yüzde 1,28 indirmesi, aslında bizim öz kaynakları devreye alarak uyguladığımız yüzde aylık 0,98 faiz oranından kaynaklanan katılım payı yükünü oldukça rahatlatıyor. Ancak Teknik Yapı yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda, müşterilerimize sunduğumuz katılım payını kesintisiz sürdüreceğiz ve bankanın sağladığı faiz avantajını yine konut alıcılarına aktaracağız” açıklamasını yaptı.