Güncel
20 Oca 2021 10:08 Son Güncelleme: 20 Oca 2021 10:20

Ezgi Mola'yı isyan ettiren mutfak tadilatı fiyatı "O fiyata Beylikdüzü'nden ev alırım"

Ünlü oyuncu Ezgi Mola evinin mutfağını tadilat ettirmek istedi. Ortaya çıkan 'şişirilmiş' rakamlar oyuncuyu isyan ettirdi: "Tadilat fiyatına Beylikdüzü'nden ev alırım"

Ezgi Mola'yı isyan ettiren mutfak tadilatı fiyatı "O fiyata Beylikdüzü'nden ev alırım"

Ünlü oyuncu Ezgi Mola evinin mutfak tadilatı için istenen fiyatı öğrenince şok oldu. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kendisinden istenen rakamla Beylikdüzü'nde ev alınabileceğini söyledi. 

Bu sezon Masumlar Apartmanı dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Ezgi Mola evinde tadilata karar verince gördüğü fiyatlarla neye uğradığını şaşırdı.

TADİLAT FİYATLARI ÜNLÜ OYUNCUYU ŞOK ETTİ!

Mustafa Aksakallı ile evlenmek için gün sayan ünlü oyuncu Ezgi Mola evinde tadilata başladı. Tadilat için fiyat alan Ezgi Mola gördüğü fiyatlar karşısında adeta şok oldu. Bu konuda sitemini sosyal medya üzerinden duyuran Ezgi Mola, “Evde tadilat yaptırmaya karar verdim. Geçen gidip mutfak için fiyat aldık. Fayanslar, parkeler, mutfak eşyaları değişecek. Bize bir fiyat çıkardılar neye uğradığımızı şaşırdık. Fiyatları şişirmişler. Sonra da yüzde 60 indirim yapıyoruz dediler.” ifadelerini kullandı.

120 BİN TL'YE BEYLİKDÜZÜ'NDE EV ALIRIM!

Kendisine çıkarılan tadilat maliyeti karşısında şaşkınlığını hayranları ile paylaşan Ezgi Mola, “Bir mutfağın tadilat fiyatı hiç 120 Bin TL olur mu? Bu tamamen saçmalık. Sonra da indirim yapıyoruz diyerek 40 Bin TL'ye düşürüyorlar. Bu nasıl fiyat, bu nasıl indirim. Koca mutfak yaptırdım birkaç yıl önce ve 10 Bin TL vermiştim. 120 Bin TL'ye mutfak mı olur? Yalı mı yaptırıyorum ben. 120 Bin TL'ye Beylikdüzü'nde 1+1 ev alınır.” dedi.

Ezgi Mola'nın tadilat fiyatlarından şikayet etmesine ümlü oyuncunun hayranları da destek verdi. Fiyatların normal olmadığını ve çok şişirildiğini söyleyen hayranları ünlü oyuncuya haklı olduğuna dair yorumlarda bulundular.