Yeni Projeler
29 Ağu 2015 19:06 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:16

Eylül'de satışa çıkacak 19 yeni proje!

Eylül ayıyla birlikte inşaat sektöründe hareketlenme söz konusu. Henüz ülkede kaos hakimken 19 proje satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte o projeler...

Eylül'de satışa çıkacak 19 yeni proje!
1) Park 1001/Cathay Group/Basın Ekspres

Cathay Group'un Basın Ekspres'te hayata geçireceği Park 1001 projesi, eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Bayram sonrası satışa çıkacak projede konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlar da bulunacak. Proje; toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek.

2) DKY On/DKY İnşaat/Kağıthane

DKY İnşaat, Eylül ayında lansmanını gerçekleştireceği yeni projesi DKY On için talep toplamaya başladı. DKY On internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor.

İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilecek proje, İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat,tarafından yükselecek.Beşler Fabrikası'nın olduğu arazide inşa edilecek projenin tanıtımı 2 Eylül'de satışları 10 Eylül'de başlayacak. Projede 206 adet konut, 35 ofis ve 3 mağaza yer alacak.

3) Blue Lake/Metal Yapı Konut/Küçükçekmece

Blue Lake projesi, Metal Yapı tarafından inşa ediliyor. Küçükçekmece'de yükselecek olan Blue Lake projesinde Eylül ortasında lansman yapılacak. Metrekare birim fiyatlarının 3.100 dolardan başladığı projede 17 katlı 8 blok yer alıyor.

Göle 85 metre mesafede inşa edilen Blue Lake projesinde 788 dairenin yanı sıra 22 ticari ünite bulunuyor. Projedeki konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.


4) Real Merter/Oliv-Vizyon Yapı/Merter

Güngören Sanayi Mahallesi'nde inşaat çalışmaları başlayan Real Merter projesinde ön talep toplanıyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yap tarafından inşaat hazırlıkları hızla süren Real Merter projesi, Mimar Yahya Baş Güngören Stadı yanında inşa ediliyor.

Güngören Sanayi olarak kabul edilen bölgede hayata geçirilen Real Merter projesinde konutların yanı sıra dükkanlar yer alacak.Yakınında birçok bankanın yer aldığı Real Merter projesindeki konut sayısı 248 ve dükkan sayısı ise 148 olarak belirlendi. Projedeki dükkanlar blokların alt kısmında yer alacak. Real Merter projesindeki konutlar ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.



5) Vira İstanbul/Gül Proje/Beylikdüzü

Gül Proje'nin Beylikdüzü Belediyesi'nden hasılat paylaşımıyla satın aldığı 92 bin metrekarelik arsa üzerinde yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Kavaklı'da inşa edilecek olan Vira İstanbul projesinde 1.155 konut ile 38 cadde mağazası yer alıyor. Toplamda 17 blok halinde yükselen Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

630 milyon lira yatırımla inşa edilen Vira İstanbul Beylikdüzü projesinin sosyal yaşam alanlarında voleybol sahaları, tenis kortları, basketbol, spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, oyun alanları, fitness, sauna, otopark bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde yer alan konutların teslimleri 2017 sonunda yapılacakken Eylül'de lanse edilmesi hedefleniyor...


6) Avrupa Residence Office/Artaş İnşaat/Ataköy

Artaş İnşaat'ın Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı Avrupa Residence Office Ataköy'de de satışlar Eylül'de başlayacak. Ön talep sürecinin devam ettiği Avrupa Konutları Ataköy projesinde satış ofisi de kuruldu. Toplam arsa alanı 8.796 metrekare olan Avrupa Konutları Ataköy projesinde 200 daire yer alacak.

Ofis ve dükkanların da bulunacağı Avrupa Konutları Ataköy projesi Kale Kilit'e ait eskiden Fuzul Otomotiv'in yer aldığı alanda yükselecek. 2 bloktan meydana gelecek olan Avrupa Konutları Ataköy projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

2017 yılının sonunda teslimlerin yapılacağı Avrupa Konutları Ataköy projesinde bir blokta rezidans daireler ve diğer blokta ise ofisler bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde yer alan ofislerin alanları 200 metrekareden başlıyor ve 1.000 metrekareye kadar çıkıyor.

7) Mes Turkuaz Merter/Mes Turkuaz/Merter

Mes Turkuaz'ın hayata geçireceği Meydan Merter Alışveriş Merkezi yerine yapılacak projede detaylar belli oldu. İki blok halinde yükselecek olan projede çevre düzenlemeleri ve kapatmaları bir ay içinde tamamlanacak ve satışlar başlayacak.Ancak satışların Ekim'e kalma ihtimali var. Bu süre içinde ön talep dönemine de başlanacak. Aldığımız bilgilere göre yıl sonuna doğru tamamen yıkım ve çalışmalar da başlayacak.

Projede yer alan bloklar 21 katlı tasarlanacak. Mes Turkuaz Meydan Merter projesinde toplam 380 konutun yanı sıra 23 adet ticari birim de yer alacak. Söz konusu proje kapsamında alt katta yer alan Real Marketi ise faaliyetine devam edecek.

Toplamda 44 bin 316 metrekare alandan oluşacak olan projede 5 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacak. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alacak. Projenin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

8) Adım İstanbul/EYG, İntaya ve İntes/Kayaşehir

EYG, İntaya ve İntes tarafından, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan Adım İstanbul projesi 2 parsel üzerinde yükselecek. Evvel İstanbul projesinin karşısında inşa edilecek olan projede 700 konut yer alacak.

16 bin 423 metrekarelik 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekarelik 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde toplam 35 bin 76 metrekare olacak Adım İstanbul projesinde cadde mağazaları ağırlıklı olacak. Proje kapsamında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna, alışveriş alanları olacak.

9) Propa İnşaat/Propa Kartal/Kartal

Ekim'e kalma ihtimali olsa da Eylül'de satışa çıkmaya hazırlanan Propa Kartal projesi Propa İnşaat tarafından Kartal Yakacık’ta yükselecek.

Toplam 250 konuttan oluşan Propa Kartal Evleri kapsamında projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.4 bin metrekarelik ticaret alanının da bulunacağı proje Yakacık metro istasyonuna yakın konumda inşa edilecek.

10) Pelican Hill Ihlamur Evleri/Kameroğlu İnşaat/Büyükçekmece

250 dönüm alan üzerinde toplam 112 villadan oluşacak Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece'de inşa edilecek. Kameroğlu İnşaat tarafından yükselen Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde 4 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri yer alacak.

Büyüklükleri 440 ile 540 metrekare arasında değişen alanlardan oluşan dairelerin yer aldığı Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor.

11) Beyaz Park/Beyaz İnşaat/Topkapı

Beyaz İnşaat'ın Topkapı Davutpaşa mevkiinde yer alan Beyaz Park projesinde satışlar Eylül'de başlayacak. Çukurova Holding arsası ve Atlı Zincir arsasında inşa edilecek projede 370 daire yer alacak.

Dairelerin yanı sıra ticari ünitelerin de bulunacağı proje 5 blok halinde tasarlandı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Beyaz Park projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

12) Nidapark/Tahincioğlu Gayrimenkul/Başakşehir

Tahincioğlu'nun Başakşehir'deki ilk projesi olma özelliği taşıyan Nidapark Başakşehir 347 adet daire ve 48 adet ticari birimden meydana gelecek. Lansmanının 29 Eylül'de yapılacağı proje 24 bin metrekarelik arsa alanına sahip.

5 bloktan oluşacak Nidapark Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alacak. Fiyatların 496 bin TL'den başladığı projede teslimler 2017 yılının Ekim ayında yapılacak.


13) Dağ Mühendislik Kartal/Dağ Mühendislik/Kartal

Anadolu Yakası'nda Kartal Yakacık'ta inşa edilecek olan Dağ Mühendislik projesi konutlardan meydana gelecek. Dağ Mühendislik söz konusu arsayı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ihaleyle almıştı.

48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Dağ Mühendislik Kartal projesinde toplam 700 konut yer alacak. Dağ Mühendislik Kartal projesi, Eylül'de satışa çıkacak. Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesinin yanında yükselen proje kapsamında az katlı bloklar ve kule olacak.

Dağ Mühendislik Kartal projesi kapsamında yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


14) Sinpaş Queen/Sinpaş GYO/Bomonti

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şişli Bomonti'de inşa edeceği projesi Queen Bomonti, 15 bin metrekare alanda inşa edilecek. 800 rezidans daireden meydana gelecek olan proje; Tago Mimarlık tarafından tasarlandı. Geçen yıl Bomonti Time adıyla planlanan proje Eylül'de satışlara başlayacak.

15) Tarlabaşı 360/Çalık Gayrimenkul/Taksim

Türkiye’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan Tarlabaşı 360’da yeni etaplar Dubai'de Eylül ayında satışa çıkacak. 4 ve 5. etap olarak kabul edilen proje toplamda 9 adadan oluşuyor.

Yeni konseptle gelen yeni etaplar Taksim’in merkezinde yer alıyor. İstiklal ve Abdi İpekçi’ye çok yakın bir konumda yer alan projede yüksek gökdelenlerden ziyade 4-5 katlı binalar bulunacak.

Tanıtımlarda Beyoğlu Belediyesi'nin de öncülük ettiği Tarlabaşı 360 projesi mahalle konseptiyle inşa ediliyor. Eğlence unsurlarının yanı sıra bakkal ve manav gibi mahalle konseptine uygun dükkanlara da yer verilecek. Önümüzdeki yıl projenin ilk etabı açılacak.

16) Kirazlı Koru Evleri/Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat/Bağcılar

15 katlı 4 blokta toplam 232 adet konuttan meydana gelen Kirazlı Koru Evleri projesi Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından yükseliyor. 12 Eylül'de lansmanı yapılacak olan Kirazlı Koru Evleri Bağcılar'da inşa ediliyor.

2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen projede fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Ağustos 2017 yılında yapılacak.

17) Huzurlu Evler/Huzurlu İnşaat/Beylikdüzü

Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü'nde Kavaklı'da hayata geçireceği Huzurlu Evler projesi 500 konuttan meydana gelecek. 27 bin metrekare alanda yükselecek projede metrekare birim fiyatı 3 bin TL üzerinde olacak. İhlas Marmara Evleri 2'ye yakın konumda inşa edilecek.

18) Bahçeşehir Park/Atmaca Grup/Bahçeşehir

Bahçeşehir Park projesi, Atmaca Grup tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Göleti büyütülmesi kapsamında kalan 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Bahçeşehir park projesinde 130 adet ticari birim ve 130 cadde mağazası olacak.

Ayrıca rezidans dairelerin de yer alacağı projede daireler için 11 kattan meydana gelen 2 blok hazırlandı. Projede daire fiyatları 1,7 milyon liranın üzerinde satışa sunulurken dükkanların metrekare birim fiyatlarının 30 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Ultra lüks olarak nitelendirilen proje Atmaca Grup'un Bahçeşehir Göleti kapsamında ihaleyle aldığı ve halkın tepkisini çeken alanda yer alıyor. Nisan ayında Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir’de gölet alanı ihale ile yapılaşmaya açmıştı. Ancak bölge halkı yapılaşmaya karşı çıkmıştı. 4 ay süren belirsizlik neticeye ulaşmış Atmaca Grup 103 milyon liraya arsayı satın almıştı. Bu arsada ticari üniteler yer alacak.

Konut kısmını ise Atmaca Grup 2 yıl önce Mesa-Nurol’dan satın almıştı. Ancak her iki kısım da aynı proje adı altında birleşecek. Projedeki konutlar 4 oda 1 salondan başlayacak. Resmi satışların Eylül'de başlayacağı projede konutların altındaki ticari üniteler kiralanabilinecek.


19) Epique Island/Aksoy Holding/Bodrum

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island Eylül'de resmi satışlarına başlayacak. Tanıtımı yapılan Epique Island projesi 126 dönüm alan üzerinde yükseliyor.

Aksoy Holding tarafından Bodrum Yalıkavak’ta inşa edilen Toplam 75 villadan oluşan Bodrum Epique Island projesinde büyüklükleri 513 ile 738 metrekare arasında değişen 3+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Bodrum Epique Island projesinde teslimlerin ise Haziran 2017’de yapılması planlanıyor.

Kübra GENÇ/Emlakeki.com