Konut Haberleri
25 Haz 2015 12:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:51

Evviva Millenium’dan davet var

Yıldızı yeniden parlayan Esenyurt’ta Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Evviva Milenium, 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla huzur ve rahatlık vaad ediyor

Evviva Millenium’dan davet var
BULUT İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, Residence konsepti ile geliştirilen evviva Millenium projesinde huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Hemen teslim hemen tapu

Esenyurt’ta, 117 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla konut sahibi olmaya imkan veren kampanyalı daireler, ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 9.135 m² arazi üzerine kurulan evviva Millenium projesi 4 bloktan oluşuyor. Bir bloğu ise Residence konseptiyle tasarlanarak toplam 14 katta 1+1, 2+1 ve  3+1 daire seçenekleriyle sunuluyor.  

Şehir merkezinde ferah yaşam alanı

7/24 güvenlik hizmeti sunulan, sağlıklı ve zinde kalmanız için spor alanları bulunun projede, açık yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, bisiklet yolundan 
yararlanabilirsiniz. Çocuk oyun alanlarında, yürüyüş yollarında ve kamelyada keyifli vakit geçirebilirsiniz. Projede site sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacakları ticari alanlar, sağlık kabinleri, kapalı otopark ve resepsiyon da bulunuyor.