Konut Haberleri
06 Haz 2020 09:33 Son Güncelleme: 06 Haz 2020 10:21

Evora Denizli'de önce taşın sonra öde dönemi

Evora Denizli projesinden daire almak isteyenlere, "Hayallerini Erteleme Türkiye" kampanyası ile yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat, 2 yıl ödemesiz taksit avantajları bir arada sunuluyor.

Evora Denizli'de önce taşın sonra öde dönemi

Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı kalitesi ile Denizli’de gerçekleştirilen Evora Denizli’de daire almak isteyenler, taksit ödemeye başlamadan Evora Denizli projesinde sunulan güvenli yaşama ulaşacak. Yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat, 2 yıl ödemesiz taksit avantajları sunan kampanya, toplam 1556 bağımsız bölümden oluşan Evora Denizli’nin birinci ve ikinci etabındaki daireler için geçerli olacak. Kampanyayı değerlendiren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Yeni normal hayata başladığımız bu günlerde, ertelenen konut ihtiyaçlarının da normale dönmesini sağlayacak bir kampanya ile üzerimize düşen görevi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Durbakayım, “Başlattığımız kampanya hem konut ihtiyacı olanların talebini hem de tasarruflarını riskli yatırım araçlarda değerlendirmek istemeyen yatırımcıları hedefliyor. Hatta bu kampanya, çok az birikimi olanlara, uzun vadeli tasarruf imkanı sunuyor” dedi. Pandemi nedeniyle geniş balkonlu ve homeofis tarzı dairelerin rağbet gördüğünü kaydeden Durbakayım, “Günümüz modern şehir yaşamının tüm ihtiyaçlarının karşılandığı projemizde, salon salomanje kavramının yeniden canlanacak. Evora Denizli projesindeki birçok daire, fazladan ilave özel bir odaya sahip olacak. Özellikle yalı, köşk gibi büyük evlerde evin salonunda çift açılır doğrama ile ayrılan yemek odası Evora Denizli ile yeniden hayat bulacak” açıklamasını yaptı.