Dekorasyon
13 Mar 2013 11:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:18

Evinizin şık “seyir köşesi” Televizyon Üniteleri

Yer kaplayan DVD koleksiyonundan, kablo dağınıklığından, ortalığa dağılan kitaplardan estetik bir çözümle kurtulmak, değerli koleksiyonların sergileneceği çok özel teşhir alanları yaratmak, müzik köşesinin uzantısında bir çalışma alanı yaratmak... T

Evinizin şık “seyir köşesi” Televizyon Üniteleri

 

 
Her zevke göre tasarım
 
Bol alternatife sahip televizyon üniteleri renkleri, yapımında kullanılan farklı malzeme seçenekleri ve zevkinize göre modern ya da klasik formlarıyla evlerin yeni vazgeçilmezleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Salonunuzda hem derli toplu bir hava yaratmak hem de çarpıcı bir değişiklik yapmak için televizyon ünitelerinden size en uygun olanını seçebilirsiniz.
 
 
 
Düzenli ve şık 
 
Duvara asılan raf ve dolap birimlerinin yanı sıra, farklı tabla yapısı ve çekmece birimlerinden oluşan baza modülleri de, kaplama ve renk seçenekleriyle sunuluyor. Sistemin altyapısını oluşturan baza birimi, uzaktan kumanda, dergi, CD ve DVD istiflemek için özel aksesuarlarla sunuluyor. Duvara asılı raflar ise salona modern bir hava veriyor.
 
 
 
Monteli ya da montesiz seçenekler
 
Televizyon ünitelerinin duvara monteli veya montesiz olarak modelleri bulunuyor. Büyük ekran televizyonların üzerine konulabileceği şekilde tasarlanan televizyon için tasarlanmış ünitelerde ayrıca kitap, cd, dvd, dekoder gibi şeylere de özel tasarım modüller bulunuyor.
 
 
 
 
Exclusive Homes