Kampanyalı Projeler
07 Eki 2013 08:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:36

Evimiz Kocaeli'nin kampanyasında son hafta! Yüzde 25’lik peşinat bir yıl sonra ödeniyor!

936 konutluk Pekdemir İnşaat imzalı Evimiz Kocaeli projesinde 10 Eylül'de başlayan kampanya Kurban Bayramına kadar devam edecek

Evimiz Kocaeli'nin kampanyasında son hafta! Yüzde 25’lik peşinat bir yıl sonra ödeniyor!
Pekdemir İnşaat’ın kalite ve güvenini taşıyan bir konuta sahip olmayı çok daha kolay hale getiren kampanyayla isteyen peşinatını bir yıl sonra ödeyerek, isteyen peşin fiyatına, vade farksız 20 ay eşit taksitli ödeme yaparak kolaylıkla ev sahibi oluyor. Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olacak, 936 konutluk dev projede 10 Eylül’de başlayan kampanya Kurban Bayramına kadar devam edecek.
 
Kocaeli’nin yıldızı parlayan, hızla gelişen, hem oturmak hem yatırım için en çok tercih edilen bölgelerinden Başiskele’de hayata geçirilen projede konutların tamamı 1 Temmuz 2015 tarihinde tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
Mimarisi, geniş sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan “Evimiz Kocaeli” projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip altı farklı tipte konut bulunuyor.
 
Ø Fırsat kampanyasında son hafta
 
Kampanyaya gösterilen büyük ilgi nedeniyle Kocaelililere teşekkür eden Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etabının ardından halen ikinci etabının da satışta olduğu projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.
Son haftasına giren kampanyada, isteyene peşinatı bir yıl sonraya öteleme, isteyene ise peşin fiyatına, vade farksız 20 eşit taksitte ödeme imkanı sunduklarını ifade eden Pekdemir, “Halktan gelen talepleri dikkate alarak başlattığımız, önemli kolaylıkları içeren kampanyaya gösterilen ilgi, halkın beklentilerini iyi anladığımızı gösteriyor” dedi. Mert Pekdemir, başarıyla devam eden kampanyaya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü:
 
“Evimiz Kocaeli’nde satış fiyatlarımız zaten oldukça makul seviyedeydi. Bu benzersiz projeden ev satın almak istemelerine rağmen peşinat ödemede zorluk çekenlere önemli bir kolaylık daha sağladık. Peşinatı bir yıl sonraya öteledik. Yani, satın alacakları evin yüzde 75’i için banka kredisini kullanacak olanlar, yüzde 25’lik peşinatı bir yıl sonra ödemek suretiyle hemen ev sahibi oluyorlar.”
 
Ödeme gücü yüksek olanların farklı ödeme modeli beklentilerini de dikkate alarak özel bir ödeme modeli geliştirdiklerini kaydeden Pekdemir, “Bu nitelikteki müşterilerimiz, evlerini peşin fiyatına, vade farksız bir şekilde 20 ay eşit taksitle satın alabiliyorlar. Dolayısıyla 20 ay boyunca faiz farkı ödemiyorlar” şeklinde konuştu.
 
Evimiz Kocaeli projesi, 70 yıla yaklaşan köklü geçmişe sahip Pekdemir İnşaat’ın bütünleşik kalite güvence sistemiyle inşa ediliyor. Oturmak isteyenler kadar yüksek yatırım potansiyeliyle yatırımcıların da dikkatini çeken projede, bölge illerinin yanı sıra İstanbul, Ankara ve Bursa’dan da çok sayıda kişi konut satın almış durumda.
 
Haziran ayında başlayan inşaatı hızla devam eden projenin inşaat çalışmalarındaki gelişimi şirketin web sitesinden her ay takip etmek mümkün.
Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Başiskele’de hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor.
 
Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.
 
2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak.
Evimiz Kocaeli projesi sadece satın alırken değil, yaşarken de oldukça ekonomik bir yaşam alanı olacak. Projede aylık aidatlar 110-120 lira gibi son derece düşük bir fiyat aralığında belirlendi.