Sektörel
02 Tem 2013 14:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:29

Evgör Mobilya’da, “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu

'Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta' sloganı ile 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren Evgör, yılın çalışanlarını belirledi

Evgör Mobilya’da, “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu
Evgör Mobilya yönetim ve personelinin, firmada 1 yıldan fazla süredir hizmet veren çalışma arkadaşlarını 9 farklı kriterde değerlendirip puanladığı anket sonucunda 2013 yılının çalışanı ödülüne Kenan Kaplan layık görüldü. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan oylamada ikinciliği Kübra Şadoğlu alırken, üçüncü ise Ahmet Tanrıverdi oldu.
 
Geride bıraktığı 9 yıla AB Kalite Ödülü, Dünya Kalite Ödülü, Tüketici Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Marka ödülü gibi pek çok önemli başarıyı sığdıran Evgör Mobilya, bu defa çalışanlarını ödüllendirdi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen “Yılın Çalışanı” ödülleri sahiplerini buldu. Evgör Mobilya’da bir yılı aşkın süredir çalışan personelin, “Davranış, Dış Görünüş, Gelişime Açıklık, Kişilik, Bakış Açısı, Düşünce ve Tutum, Takım Oyunu, Mücadele Ruhu ve Empati” kriterleri doğrultusunda değerlendirildiği anket sonucunda Kenan Kaplan, en fazla puanı alarak 2013 yılının çalışanı seçildi. Evgör Mobilya çalışanları tarafından yapılan oylamada dereceye girenlere ödülleri, haftasonu düzenlenen yat turu organizasyonu sırasında verildi. 
 
Birinciye 10 günlük Umre Seyahati, İkinciye akıllı telefon, üçüncüye tablet pc
 
Yılın Çalışanı Ödülleri’nde birici olan Evgör personeli, iki kişilik 10 Günlük Umre Seyahati ile ödüllendirilirken, ikinciye iPhone 4 telefon, üçüncüye ise iPad tablet bilgisayar hediye edildi. Dereceye girenler plaket ve ödüllerini Evgör Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kır ile Başkan Yardımcısı Ahmet Ekmen’in elinden aldı. Gecede bir de Evgör Yönetimince “Unutulmayanlar” özel ödülü verildi. Bu ödüle, firmadan yeni emekli olan Gülbeyaz Toros layık görüldü. 
 
Evgör Mobilya Hakkında: “Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası ve Salon Takımı kategorilerinde klasik, modern ve avangart model tasarımlar sunan EVGÖR Mobilya, ürünlerini ülke geneline yayılmış olan ve her biri titizlikle seçilen üretici firmalardan tedarik ediyor. Hemen her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya sunabilen EVGÖR Mobilya, faydalı model prensibinden yola çıkılarak hazırlanan yeni “Innovation” serisi ile müşterilerini “yenilikçi ev mobilyası” kavramıyla tanıştırıyor. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” ilkesi ile seçkin tasarımları erişilebilir fiyat ve koşullarda sunan EVGÖR Mobilya, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr ile hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiriyor.  Bu güne kadar farklı kurum ve kuruluşlardan çeşitli alanlarda ödüle layık görülen EVGÖR Mobilya’nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü, Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri ile İstanbul Ticaret Odası 6. Başarı Kobi Yarışması Genç Girişimciler Jüri Özel Ödülü bulunuyor.