Ev almayı düşünenleri üzecek haber geldi!

Mart sonunda yaşanan kur dalgalanmaları ile tekrar yükselişe geçen konut kredisi faiz oranları yaklaşık bir ay içerisinde 15 baz puan artarak yüzde 2 ortalamaya ulaştı. İşte konut kredisinde bankaların son rakamları...

Ev almayı düşünenleri üzecek haber geldi! - Sayfa 1

ICBC Bank

ICBC Bank tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında yüzde 2.4 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Banka buna ek olarak kampanyalı yeni evim konut kredisi ürünü için ise yüzde 1.6 konut kredisi faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

117
Ev almayı düşünenleri üzecek haber geldi! - Sayfa 2

HalkBank

HalkBank üç konut kredisi ürünü ile kredi kullandırmaya devam ediyor. Banka canım evim konut kredisi ürünü dahilinde maaş müşterilerine özel 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.49 faiz oranı sunuyor. Maaş müşterisi olmayan tüketicilere ise yüzde 1.55 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor. Canım evim konut kredisi faiz oranları kapsamında ise yüzde 1.65 faiz oranı ile 15 yıl vadeye kadar kullandırım yapıyor. Banka dost evim konut kredisi için ise yüzde 1.85 faiz oranlı konut kredisi uyguluyor.

217
Ev almayı düşünenleri üzecek haber geldi! - Sayfa 3

VakıfBank

VakıfBank konut kredisi faiz oranlarında yaptığı değişiklik sonrasında kampanyalı kredi ürününü kaldırarak yüzde 1.45 tabela konut kredisi faiz oranı sunmaya başladı. VakıfBank’ın banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası devam ediyor. Banka kendi mülkü konut satışlarında %0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

317
Ev almayı düşünenleri üzecek haber geldi! - Sayfa 4

Akbank

Akbank konut kredisi ürünleri kapsamında 48 aya kadar yüzde 2.11, 60 - 72 ay vade aralığında yüzde 2.01, 84 - 120 ay aralığında ise yüzde 1.99 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

417