Konut Haberleri
08 Haz 2019 15:16 Son Güncelleme: 08 Haz 2019 15:43

Ev almada yeni rota faizsiz finans sistemi!

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, faizlerdeki yükselme ile birlikte insanların artık daha çok faizsiz finans sistemlerine yöneldiğini söyledi. Öztürk, “200 bin liralık ev almak isteyen bir kişinin maliyeti bizde sadece 20 bin lira. Talepler ikiye katlandı” dedi.

Ev almada yeni rota faizsiz finans sistemi!

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, faizsiz finans sisteminde yollarına sağlam adımlarla devam ettiklerini söyledi. Kuruldukları günden bu tarafa 21 şube ve 200 çalışana ulaştıklarını belirten Öztürk, “2018 yılında gerçekleştirdiğimiz yatırımımızla insanlarımızı ev ve otomobil sahibi yaparak büyümeye devam ediyoruz. İnsanlarımızın bize olan ilgisi ve güveni her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sayede kısa sürede 21 şubeye ulaştık. Bu güven bizi daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyor” dedi.

ORTA DİREK YAKIN MARKAJDA

Özellikle orta ve alt gelir grubundan faizlerin yükselmesi ile birlikte yoğun talep gördüklerini söyleyen Öztürk, “Faizsiz ve vade farkı olmadan ev, araba fırsatı sunuyoruz. Faizler yükseldi bizde de talepler ikiye katlandı. 200 bin liralık ev almak isteyen bir kişinin maliyeti bizde sadece 20 bin lira. Onun dışında hiçbir ücret talep edilmiyor. Bu sayede Türkiye’de ki orta ve alt gelir grubunu ev ve otomobil sahibi yapıyoruz. İnsanlarımızın alım gücüne göre onlara olanaklar sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Özgür Öztürk tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemini kurumsallaştırma adına yürüttüğü çabalarla dikkat çekiyor.

HER BÜTÇEYE GÖRE TAKSİT

Finansevim’de insanların ödeme planlarını kendilerine göre yapmalarının büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: Vatandaşlarımız ister 294 TL ister 388 TL isterlerse 5bin TL taksit ödeyebiliyorlar. Gelir durumlarına göre kendileri ödeme planını çıkarabiliyor. Bu ödeme planı sayesinde de asgari ücretliden memura, kadar her kesim vatandaşımız ev sahibi olabiliyor. Bankalara borçlanmaktan çekinen, faize bulaşmak istemeyen ve bütçelerini sarsmadan ev ve araç sahibi olmak isteyenler için nokta atışı çözümler sunuyoruz.

EKONOMİDE OKLAR BİZİ GÖSTERİYOR

Faizsiz finans sisteminin 2019’da ekonominin lokomotifi olacağını söyleyen Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Son günlerde yapılan açıklamalara baktığımızda, tüm oklar faizsiz finans sistemini işaret ediyor. Hem inşaat dernekleri hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız açıklamalarında sistemimizin ekonomimiz için önemini vurguladı. Öyle görünüyor ki 2019 yılında ekonomimizin lokomotifi faizsiz finans sistemlerimiz olacak” diye konuştu.