Konut Haberleri
14 Tem 2014 09:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:30

Esenyurt Sağlıkkent'te 150 bin liraya satılık daire

İttifak İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Sağlıkkent'te satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 150 bin liradan başlıyor

Esenyurt Sağlıkkent'te 150 bin liraya satılık daire
İstanbul Esenyurt'ta, dairelerin hemen teslim avantajlarıyla satıldığı Sağlıkkent, 21 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyon, 577 daire bulunan projede 79 ve 98 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 118 metrekare 3+1 Daire seçenekleri yer alıyor.

Sağlıkkent'in Yüzde 76'sı Yeşil Alan

10 blok halinde yükselen Sağlıkkent'in yüzde 76'lık bölümü yeşil alan olarak tasarlanıyor. Projede daireler 150 bin lira ile 310 bin lira arasında değişiyor. Banka Konut kredisi kullanılabilen proje, İttifak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Kültürpark'a Yakın

24 saat güvenliğin sunulduğu Sağlıkkent'te süs havuzları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş yolu, açık ve kapalı otopark, tıbbi bitkiler bahçesi, erişkinler için çok amaçlı spor alanı, görüntülü interkom sistemi bulunuyor. Üç tarafı parklarla çevrili oan proje, ilköğretime, kültürel alanlara ve kliniklere komşu bir konumda yükseliyor. Proje, Tüyap, Büyükçekmece Kültürpark, Beylikdüzü ve Gürpınar'daki AVM'lerin yanı başında konumlanıyor.

Metro Hattına 5 Dakika Mesafede

Beylikdüzü E-5 Karayolu'na e yürüme mesafesinde olan proje, Bakırköy - Beylikdüzü metro hattına 2 dakika mesafede yer alıyor. Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi Autopia'ya komşu olan Sağlıkkent, metrobüs güzergahının yanı başında ve TEM Otoyolu bağlantı yoluna komşu bir lokasyonda bulunuyor