Sektörel
02 Nis 2013 14:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:21

Eroğlu Holding 4 yeni projeye hazırlanıyor!

Skyland İstanbul projesinin tanıtım lansmanında konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 2013 yılında gerçekleştirmeyi planladıkları 4 yeni proje için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Eroğlu Holding 4 yeni projeye hazırlanıyor!

 

Eroğlu Holding tarafından Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen basın lansmanında Erdoğlu Holding'in yeni projesi Skyland İstanbul tanıtıldı. 700 milyon dolarlık yatırım değeri ile Seyrantepe'de yükselecek olan Skyland İstanbul projesinin lansmanında konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu; 4 yeni projeye daha hazırlandıklarının haberini verdi. Her yıl için 4 proje tesliminin yanı sıra 4 yeni de proje atılımı yapmayı plandıklarını belirten Eroğlu; 2013 yılı için yeni 4 projenin yolda olduğunu, bu projelerden 2 tanesinin İstanbul içi, 2 tanesinin İstanbul dışı olacağını belirtti.
 
Şuan görüşmeleri devam eden projeler için henüz lokasyon belirtmenin erken olduğu söyleyen Nurettin Eroğlu, İstanbul'da yer alacak projelerden birinin 7 bin konutluk büyük bir proje olacağının bilgisini verdi. Eroğlu, projelerden İstanbul'da yer alanların konut, İstanbul dışındakilerin AVM projesi olacağını söyledi ve 4 projeyi de yıl sonuna kadar yetiştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.