Konut Haberleri
08 Şub 2017 16:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:59

Erdoğan'ın istihdam çağrısına dev holdinglerden büyük destek!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu "istihdamda milli seferlik" uygulaması iş dünyasının dev holdinglerden hemen yanıt buldu...

Erdoğan'ın istihdam çağrısına dev holdinglerden büyük destek!
İş dünyası tek yürek olduğunu bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) tüm üyeleri nezdinde bugün başlattıkları istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

Gereğini hemen yapacağız
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediklerine yürekten katıldığını ifade ederek, gereğini de hemen yapacaklarını söyledi.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, istihdamı sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Zorlu, "Bence Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı çok olumlu. Çünkü işsizliğin düşmesi yönünde sadece bir kişinin değil, herkesin çaba sarf etmesi lazım. Grup olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Bazı sektörlerde birkaç gün önce ÖTV oranlarının düşürüldüğünü hatırlatan Zorlu, "Bunun geri dönüşünde satışlar, ihracat, istihdam artar. Grup olarak zaten 'işçi çıkartalım' gibi bir düşüncemiz yok. Elimizden geldiğince de istihdam yaratmaya çalışıyoruz. Bu çağrının yansımalarının iş dünyasında olacağını düşünüyorum. Bunlar geçiş dönemlerimiz... Bu sıkıntılar geçecek. İnanıyorum ki yaza doğru işsizlik oranları düşecektir." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER
#Nihat Özdemir