Politika
29 Mar 2019 16:12 Son Güncelleme: 29 Mar 2019 16:39

Erdoğan'dan önemli kentsel dönüşüm mesajı

İstanbul'da mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümle ilgili önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'dan önemli kentsel dönüşüm mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'un 8 ilçesinde düzenlenen mitinglerde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mitingini Tuzla'da yaptı. Erdoğan'ın buradaki konuşmasından satır başları şöyle:

Bugün Ankara'da İskitler'de maalesef bir metruk sayılabilecek binada çıkan yangında, 5 kardeşimiz yanarak öldü. Allah rahmet eylesin. 11 kardeşimiz ağır yaralı denilebilecek şekilde. Onlar da tedavide. Kardeşlerim işte maalesef metruk denilebilecek noktada çünkü orada bir değişim dönüşüm yapılıyor. Gelip orası boş bina diye oraya yerleşen bu vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldılar. Onun için bizim el ele vermemiz lazım. Onun için bizim verdiğimiz mesajları lütfen ne olur dikkate alın. Kentsel dönüşüm bizim için çok önemli. 40 yıldır hep yaptıklarımızla eserlerimizle konuştuk bugün de yarın da eserlerimizle konuşacağız.

''BİNALİ BEY'İN TEK BORCU İSTANBUL'A''

Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır. Dolayısıyla hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz Kandil'dekiler veya Pensilvanya'dakiler gibi. Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizim sorumluluğumuz Allah'a ve millete. CHP'nin Adalar Belediye Başkan Adayı İstiklal Marşı'nı söylemiyor. Çünkü Kandil'in arkasında olduğu HDP'nin İstikal Marşı bayrak diye bir derdi yok.''