Güncel
19 Eki 2020 11:32 Son Güncelleme: 19 Eki 2020 11:46

ERA Türkiye Ülke Başkanlığı'na Alphan Manas getirildi

ABD kökenli gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA, Türkiye'de Alphan Manas'a teslim edildi. Girişimciliği ile bilinen Alman Manas, ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu.

ERA Türkiye Ülke Başkanlığı'na Alphan Manas getirildi

İş insanı ve girişimciliğinin yanı sıra fütürist kişiliği ile tanınan Alphan Manas, ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu. 40 ülkede ofisi bulunan ABD kökenli şirketin Türkiye Ülke Başkanı olan Manas, Avrupa’da en fazla emlak işleminin Türkiye’de yapıldığını hatırlatarak "OECD ülkeleri arasında ise en fazla konut satışı sıralamasında Türkiye, Amerika’nın ardından ikinci sırada. Dolayısıyla Türkiye’deki enerjimizi, motivasyonumuzu en üst seviyede tutmayı sürdüreceğiz.” dedi. 

FRANCHISE BEDELİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM
 
Alphan Manas, başa geçer geçmez girişimcilere fırsat kampanyasını da açıkladı: “ERA ofisi açacak ilk 25 girişimci için franchise bedelinde yüzde 50 indirim sunacağız.” 
 
1971 yılında ABD’de kurulan, 40 ülkede 3.120 ofise, 40.000’den fazla gayrimenkul danışmanına sahip olan ERA Türkiye’nin Ülke Başkanı olarak görevine başlayan Alphan Manas, ERA ağını tüm Türkiye’ye yaymayı planladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“ERA olarak, bir araya getireceğimiz kaliteli insanları, yaptığımız organizasyonlarla kaynaştıracak, birbirlerini tanımalarını sağlayacağız. Kaliteli insanların birbiriyle İletişimini etkileşime çevireceğiz. Ayrıca Kurumsal markalarla iş birlikleri yaparak kazanç artıran iş modelleri geliştireceğiz. Bu yeni dönemde ERA’lı olan kazanır!” 

KİŞİSEL EĞİTİM İLE KİŞİYE ÖZEL HARİTA

ERA Türkiye’nin girişimciler için ayrıcalıklarla dolu olduğuna vurgu yapan Manas, “ERA ofisi açan bir girişimcinin 1 yıllık planı hazır! 7/24 Kişisel Eğitim süreci başlıyor ve Broker olarak ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre kişiye özel harita çiziliyor. Muzayede.com iş birliği ile Portföy Desteği yeni açılacak ofislerimiz için önemli bir adım olacak. ERA’nın sağladığı en büyük ayrıcalık ‘Bölgesinde İlk Olma Avantajı’. ERA Gayrimenkul Türkiye franchise sisteminde yer alacak bir ofis, İstediği bölgeyi alma avantajına sahip olacak.” dedi.