Güncel
24 Ara 2020 10:01 Son Güncelleme: 24 Ara 2020 10:32

ENKA Holding'un kurucusu Şarık Tara'ya mezarında rahat vermediler!

Ünlü iş insanı, ENKA Holding'in kurucusu Şarık Tara'nın mezarı ölümünün ardından geçen iki yıl sonra babalık davası için açıldı. Ali Melih Aktay adındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının açtığı babalık davası nedeniyle DNA tespiti için Tara'nın naaşından doku örneği alındı.

ENKA Holding'un kurucusu Şarık Tara'ya mezarında rahat vermediler!

ENKA Holding'in kurucusu olan Şarık Tara'nın mezarı babalık davası sebebiyle açıldı. İki yıl önce 88 yaşındayken hayata gözlerini yuman Şarık Tara'nın mezarının açılma kararı İstanbul İkinci Aile Mahkemesi tarafından alındı.

Ünlü iş adamı Şarık Tara'nın mezarı açıldı. Babalık davası nedeniyle mezarı açılan Şarık Tara, 2 sene önce hayatını kaybetmişti. Babalık davasını Ali Melih Aktay'ın açtığı ifade edildi. Doku örneklerinden sonra Ali Melih Aktay'dan da DNA alınacağı ve çıkan bulguların karşılaştırılacağı belirtildi.

ENKA Holding'in kurucusu Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı. Ali Melih Aktay'ın başvurusu üzerine mahkemenin karar aldığı öğrenildi. Ulus'taki mezar hakim ve taraf avukatları eşliğinde açıldı, doku örneği alınıp Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ali Melih Aktay'dan da DNA alınacak ve bulgular karşılaştırılacak.

ETİKETLER
#Şarık Tara