Konut Haberleri
28 Eki 2014 14:56 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:04

En çok bu kategorilerde iş aranıyor

Türkiye’nin lider markası Yellow Pages, 2014 yılının ilk 9 ayında dijital ortamda en çok aranan 10 kategoriyi sıraladı.

En çok bu kategorilerde iş aranıyor
Firmalara yerel arama, dijital haritalar, web siteleri, sosyal medya, online reklam ve pazarlama gibi alanlarda hizmet veren Türkiye’nin lider markası Yellow Pages, 2014 yılının ilk 9 ayında dijital ortamda en çok aranan 10 kategoriyi sıraladı. Yellow Pages verilerine göre online ortamda en çok aranılan kategoriler arasında restoranlar, giyim, ayakkabı, çanta mağazaları ile devlet daireleri ve bakanlıklar yer alıyor.

Yerel arama çözümleri ve firma bilgileri listeleme konularında Türkiye lideri olan Yellow Pages, Türkiye’de 2014 yılının ilk 9 ayında dijital ortamda en çok ziyaret edilen kategorilerin TOP 10 listesini çıkardı.

Firmaların Dijital Ortamda Kolayca Bulunabilmesini Sağlıyor
Türkiye’nin en kapsamlı veri tabanını derleyen online firma rehberi Yellow Pages, 670 farklı kategori altında sınıflandırmış 854 binden fazla firma datası ile firmaların dijital ortamda kolayca bulunabilmelerini sağlıyor.

İlk 3’u Restoranlar, Mağazalar ve Devlet Daireleri Oluşturuyor
Aylık ortalama 4 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan ve kullanıcı alışkanlıklarını değerlendiren Yellow Pages verilerine göre restoranlar, online ortamda en çok aranılan kategoriler arasında ilk sırada yer alırken; bunu giyim, ayakkabı, çanta mağazaları ile devlet daireleri ve bakanlıklar takip ediyor.
Dijital platformlarda en çok aranılan diğer kategoriler arasında ise otobüs firmaları, evlere yemek servisi, cep telefonu hattı ve aksesuar satış noktaları, okullar, mobilyacılar, kargo/kurye hizmetleri ve inşaat firmaları yer alıyor.