Konut Haberleri
23 Mayıs 2016 14:55 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:22

Emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde son tarih 31 Mayıs olarak açıklandı. Alınan bilgiye göre, vergi ödemeleri için vezneler hafta sonu da hizmet verecek.

Emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık
31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek olan Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 1. taksit ödemeleri için vezenelerin hafta sonunda da hizmet vereceği açıklandı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Adana Seyhan Belediyesi, vatandaşların vergilerini yatırırken sıra beklememeleri amacıyla belediyedeki tahsilat veznelerinin hafta sonu da açık olacağını bildirdi.

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için belediye hizmet binası içinde yer alan tahsilat veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü mesai saatleri süresince açık olacağı belirtildi.

Sadece seyhan belediyesi değil yurt genelindeki pekçok belediye de emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için hafta sonunda da hizmet vermeyi planlıyor. Ayrıca vergi ödemeleri nakit olarak yapılabildiği gibi kredi kartıyla da ödenebiliyor.