Konut Haberleri
29 Mayıs 2015 14:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:45

Emlak haber portallarından ayrımcılık yapan inşaat şirketlerine tepki

Emlak haber portalları haksızca ayrımcılığa uğradı. 27 Mayıs günü EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. firmasının Team iletişim aracılığıyla organize ettiği son toplantı emlak haber portalları arasında ayrımcılık yaptığını bizler içinde sabrın sonu olarak isyan etmemize neden olmuştur.

Emlak haber portallarından ayrımcılık yapan inşaat şirketlerine tepki
Emlak sektörüne yön veren, gelişmesine büyük katkı sağlayan tüketiciyle İnşaat firmaları arasında köprü vazifesi gören Emlak haber portalları, reklam veren vermeyen ayrımı yapılmaksızın, en başta inşaat firmaları olmak üzere, ajansların da sektörel anlamda her bültenini karşılıksız, menfaatsiz haber olarak görmekte, attıkları her adımı dahi haber yapmaktan üşenmemektedir.

Ancak emlak haber portalları haksızca ayrımcılığa uğramıştır. EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. firmasının 27 Mayıs günü Team İletişim aracılığıyla organize ettiği son toplantı emlak haber portalları arasında ayrımcılık yaptığını bizler içinde sabrın sonu olarak isyan etmemize neden olmuştur. Özellikle bir arkadaşımızı gözyaşı döktürecek kadar incitilmiştir. Toplantı salonunda koltuklar boş kalırken, kapı önünde bekletilen arkadaşımıza kartvizitinde ne yazarsa yazsın içeri alınmaması son derece talihsiz ve yanlış bir uygulamadır. Tüm içtenliğimle başta EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. firması ve PR Ajanslığını yürüten Team İletişim çalışanlarını bu uygulamalarından dolayı Emlakeki.com olarak şiddetle kınıyoruz.

Arkadaşlarımıza gösterilen değer bizlerin de gerek EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. gerekse Ajansa yönelik tavır almamıza neden olmuştur. Emlakeki.com olarak Team iletişim ve EYG firmasına ait haberleri yayınlamama kararı almış olduğumuzu üzülerek belirtmek isterim.

EMLAKEKİ.COM