Sektörel
21 Haz 2013 15:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:28

Emlak 2013 Fuarı, 26 Eylül'de açılıyor!

CNR tarafından düzenlenen 'Konut ve işyeri, satın alma, kiralama ve finansmanı fuarı' (Emlak 2013); emlak alıcılarını, satıcılarını, finans kuruluşlarını ve tapu idaresini bir araya getiriyor

Emlak 2013 Fuarı,  26 Eylül'de açılıyor!
Emlak 2013 fuarını ziyaret edenler, konut ya da ofis satın almaya karar verirse; fuar alanındaki banka stantlarından kredi alabilecek, yine burada bulunan Tapu Kadastro standına geçerek tapu işlemini yaptırabilecek.
 
CNR kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen “Konut ve İşyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı-Emlak 2013”, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir açılım getiriyor.
 
Kapılarını 26 Eylül 2013 tarihinde açacak olan Emlak 2013 fuarı; Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı ve emlak şirketleri ile alıcılar, finans kuruluşları ve tapu idaresini bir ortamda buluşturacak.
 
Fuar, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştiriliyor. 
Sine Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özcan’ın verdiği bilgiye göre, Emlak 2013 Fuarı’nı ziyaret edenler, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerinin inşaatı devam eden ya da bitmiş konutlarını, iş merkezlerini, en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile inceleyebilecekler. Özcan; fuarı, ziyaretçilerin aynı çatı altında, konut ya da iş yeri satın alabilecekleri, kredi temin edebilecekleri ve tapu işlemlerini başlatabilecekleri şekilde kurguladıklarını bildirdi. Fuar alanında hakkında bilgi aldıkları bir projeyi, son kararı vermeden önce yerinde görmek isteyecek ziyaretçiler için fuar alanından bu projelere özel servisler ile ulaşım organize edeceklerini söyleyen Genel Müdür Özcan, konut ve iş yeri satışının doğasına uygun bir organizasyon yapacaklarını belirtti.
 
En büyük emlak pazarı
Türkiye’nin gayrimenkul vitrinine dönüşecek Emlak 2013 Fuarı, 29 Eylül 2013 tarihine kadar açık kalacak. 3 salonda 30 bin metrekare alanda açılacak fuara, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul ve müteahhitlik şirketleri katılacak.
CNR EXPO İstanbul’da gerçekleşecek Emlak 2013 Fuarı’na katılan firmalar; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar.
Fuara katılan firmaların İstanbul’daki proje ve binaları, büyük ölçekli bir İstanbul haritası üzerinde, isimleri ve bulundukları salon bilgisi yer alan küçük bayraklarla gösterilecek. Ayrıca İstanbul’da ve İstanbul dışında geliştirilen projeler, konut ve iş yerleri farklı alanlarda konumlandırılacak. Böylece ziyaretçiler hedefledikleri bölgelerdeki projelerle daha kolay ve hızlı iletişim kurabilecekler.
 
Yabancı alıcılar da bekleniyor
 
Emlak 2013, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri ve alışveriş merkezi yatırımcıları ile fuarın katılımcı firmalarını buluşturarak geliştirici, yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyaloğunu sağlayacak. AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün ve Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin beklendiği fuar, sektörün uluslararası gayrimenkul pazarlama deneyimi elde etmesine de katkıda bulunacak.
Fuar, ticari bir platform olmanın yanında, gerçekleştirilecek etkinlikler ile sektörün gelişimine katkı sağlayacak. 
 
Her bütçeye uygun projeler sergilenecek
 
Fuara katılacak gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerince tanıtımı yapılacak projeler her kesime hitap eden konut ve ofislerden oluşuyor. Fuarda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.
Fuara, gayrimenkul yatırım ortaklığı, gayrimenkul geliştirme şirketleri, müteahhitlik firmaları, arsa ofisleri, kooperatifler, devre mülk şirketleri, ahşap ve çelik prefabrike konut üreticileri, toplu konut müteahhitlik hizmeti veren firmalar, bankalar, finansman ve kredi kuruluşları katılacaklar.