Konut Haberleri
24 Oca 2021 10:15 Son Güncelleme: 24 Oca 2021 12:04

Ege taş evlerinin yerine residence hayatı! Luwi Residence satışları başladı

İzmir deniz ve doğasıyla öne çıkan köklü ilçesi Seferihisar’da bildik Ege evlerinin yerine ‘residence’ hayatı sunuluyor. Daire satışlarına başlanan 4 adet açık havuzlu Luwi Residence projesinde fiyatlar 525 bin TL’den başlıyor.  

Ege taş evlerinin yerine residence hayatı! Luwi Residence satışları başladı

İzmir depremin yaralarını hızla sararken yeni projelerin satış lansmanları duyuruluyor. İzmir’in sayfiye alanlarıyla, deniz ve doğasıyla ünlü ilçesi Seferihisar’da ‘residence’ hayatı sunan Luwi Residence’da satışların başladığı açıklandı. Ege’nin bildik taş evleri ve mimari yapısının ötesinde bir hayat vaad eden projeye ilginin nasıl gerçekleşeceğini zaman gösterecek.
 
21 bin metrekare yüzölçümüne sahip alan üzerinde 4 blok olarak tasarlanan Luwi Residence projesinde toplam 210 adet konut yer alıyor. Yaklaşık 7 bin metrekaresi yeşil ve sosyal alana ayrılan projedeki 4 açık havuz dikkati çekiyor. Satışların kişiye özel ödeme seçenekleriyle yapıldığı belirtilirken, daire fiyatlarının 525 bin TL’den başlıyor ve 2 milyon 400 bin TL’nin de üzerine çıkan seçenekler sunuluyor.

İZMİR'DE FİYATLAR UYGUN

Luwi Residence, İzmir kökenli Antik Group İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Antik Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yıldız, İzmir’de konut almanın cazibesini ve avantajlarını vurguluyor: “Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, İstanbul’un gerisinde olmamalı. Konut fiyatları şu anda İstanbul’un ilk zamanlardaki halinde. İstanbul’da konut fiyatları şu anda çok yüksek. İzmir’de ise fiyatlar uygun. Zaman ilerledikçe İzmir’de de konut fiyatları daha da ulaşılmaz olacaktır. Konut ihtiyacı olanlar hızlı bir şekilde almalı. İlerleyen dönemde daha da değer kazanacaktır.”

İSTANBUL'DAN İZMİR'E DÖNÜŞ

Uzun süre İstanbul’da iş yaptıklarını hatırlatan Serkan Yıldız, Seferihisar’ın geleceğinin parlak olduğunu da şöyle anlatıyor: “İzmir’e tekrar dönerken Seferihisar’a olan talebi gördük. Seferihisar İzmir’de yatırıma en uygun, geleceği en parlak ilçelerin başında geliyor. Şu anda Seferihisar’ın en büyük projesi, aynı zamanda bölgenin ilk alışveriş merkezli Luwi Residence projesini hayata geçiriyoruz. 200 konutun inşaatını bitirdik. 140 konuttan oluşan üçüncü etabın inşaatına da başladık. Ekonomik kriz ve pandemiye rağmen hiç hız kesmedik.”

4 AÇIK HAVUZ

4 açık havuzlu projede, toplam 400 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Dairelerde parmak izli çelik kapılar, akıllı daire kontrol sistemleri, otomatik panjur, otomatik süpürge sistemi gibi özellikler yer alıyor. Basketbol sahası, koşu parkurlarının yanında çocuk oyun parkları bulunuyor. Saunalı projede SPA, kapalı sinema, fitness salonu, kuaför, oto yıkma, kuru temizleme hizmetleri de veriliyor.

FİYATLAR 525 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
 
Luwi Residence projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan 1+1 tip daireler 525 bin TL’den, 2+1 tip daireler 750 bin TL’den, 3+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den, 4+1 dubleks daireler ise 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.