Konut Haberleri
01 Eyl 2015 09:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:17

Ege, 600 milyon liraya Ankara’ya da taşınıyor

Sinpaş GYO, İstanbul’daki iki projesinde hayata geçirdiği Ege konseptini Ankara’ya taşıyor. Çankaya’da yer alacak 600 milyon lira değere sahip ve 900 ünitelik olacak

Ege, 600 milyon liraya Ankara’ya da taşınıyor
Sinpaş GYO, İstanbul’daki iki projesinde hayata geçirdiği Ege konseptini Ankara’ya taşıyor. Çankaya’da yer alacak 600 milyon lira değere sahip, 900 ünitelik proje, Sinpaş grup şirketlerini de karşı karşıya getirecek

İstanbul’da Ege Yakası ve Ege Boyu projelerini hayata geçiren Sinpaş GYO, Ege konseptini Ankara’ya da taşıyor. Ankara Çankaya’daki mevcut arazilerinde Ege konseptli proje hazırlayan Sinpaş GYO, hem Ankara’daki diğer şirketlerle hem de grup şirketlerinden aynı bölgede proje geliştiren Sinpaş Yapı ile rekabet edecek. Yaklaşık 900 üniteden oluşacak Ege projesi, 600 milyon liralık değere sahip olacak.

Satış ofisi hazır

İstanbul Avrupa yakasında geliştirdikleri Ege Boyu’nun yüzde 95’inin satıldığını belirterek, projenin çıkış fikri şöyle açıklandı: “İstanbul’daki Ege projelerimiz çok ilgi gördü. Biz de bu fikri artık Ankara’ya taşımaya karar verildi. Ankara göç alan büyük ve çok özel bir pazar. Aynı zamanda Ege’yi İstanbul’dan sonra seven ikinci büyük şehrimiz. İzmir’de İstanbullulardan çok Ankaralılar var. Biz de bu ilgiden yola çıkarak Ankara’da Ege projesi olsun istendi...”

Çankaya’da yükselecek proje hakkında şu bilgiler verildi: “Yatırım değeri 600 milyon TL olan projemizi 26 bin metrekare büyüklüğündeki Sinpaş GYO arazisi üzerinde geliştiriiyor. Lansmanı ise ruhsatlandırma tamamlandıktan sonra yılın son çeyreğinde Ekim  Kasım gibi yapmayı planlanıyor. Rezidans ve az katlı konutların yer alacağı 900 üniteden oluşacak proje, iki etap halinde hayata geçecek. Bu projede daha büyük bir Ege Çarşısı da olacak. Hali hazırda satış ofisi tamamlandı. İnşaat sürecine de başlandı.Proje orta ve üst gelir grubuna hitap edecek."

Çankaya bölgesinde vadi üzerinde konumlanan ve yatırım değeri 600 milyon lira olacak proje Sinpaş GYO’nun Ankara’daki arazisi üzerinde yapılacak. Ruhsatlandırma aşaması biten projede satış için okulların açılış tarihinin ertelenmesiyle ötelenmiş olan alıcı talepleriyle ‘yeni sezon’ olarak belirlenen ekim ayı bekleniyor. Büyük ve iki katlı bir Ege çarşısı olacak projede az ve çok katlı konut blokları ile rezidans da yer alacak. Projede bulunacak 900 bağımsız ünite 2 etap halinde yapılıp satılacak.

Bomonti projesi Dubai'de...
Sinpaş GYO'nun uzun zamandır beklenen Şişli Bomonti’deki projeleri Queen Bomonti’nin tanıtımı ilk kez önümüzdeki hafta düzenlenecek Cityscape Dubai Fuarı’nda yapılacak.