Yeni Projeler
22 Mayıs 2014 16:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:05

Ede Tower görücüye çıkıyor

Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat’ın ortak projesi olarak İncek’te yaşama geçirilen Ede Tower, Pazar günü yapılacak lansmanla Başkentlilere tanıtılacak

Ede Tower görücüye çıkıyor
Ankara’nın en iddialı kule konut projelerinden Ede Tower, 25 Mayıs Pazar günü düzenlenecek lansmanla Başkentlilere tanıtılacak.

İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu ‘’Detaş Konut AŞ’’ ile ‘On-Taş İnşaat’’ şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi hızla ilerliyor. Kısa sürede  24. kata ulaşılan Ede Tower’da, satış ofisi ile ilk örnek daire hazır hale getirildi.

Başkent’e değer katacak mimari yapısının yanı sıra lokasyonu ve muhteşem Mogan manzarasıyla dikkati çeken  Ede Tower’da mutfağından banyosuna, akıllı ev sisteminden dış cephe kaplamasına kadar her detayında trend ürünler kullanılıyor.

Proje ortaklarından Hakan Karabacak, Ede Tower’ın; TED Ankara’ya, diğer kolejlere, üniversitelere ve kamu kurumlarına yürüme mesafesindeki son derece değerli bir lokasyonda hayata geçirilen çok özel bir proje olduğunun altını çizdi. Bu özel projeyi Ankaralılarla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını anlatan Karabacak, şunları söyledi:

‘’İnşaatın her aşamasında, her ayrıntısında en kaliteli ürünü kullanmaya özen gösteriyoruz.  Örneğin mutfakta gerçek bir İtalyan markası olan Aran Cucine’yi tercih ettik. Üretimi İtalya’da yapılan mutfaklar, projemizin en iddialı mekanı olacak. Bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbazda Siemens’in üst segment modelleri kullanılacak. Evyede Blanco’yu, klozet ,gömme rezervuar,  lavabo ve vitrifiyede ise tecihimizi İtalya-ABD ortak markası olan Bocchi’den yana kullandık. Akıllı ev sisteminde Aypro, yerden ısıtma sisteminde de  Hakan Plastik ürünü Silenta markası kullanıldı. Çelik kapı, iç kapılar, vestiyer, giyinme dolapları, lamine parkeler, ıslak zeminlerde kullanılan mermerler, daire içi led aydınlatmalar, camlar, duvar kağıtları da hep markasıyla satış sözleşmesinde yer alacak.’’

Karabacak, Ede Tower’ın  24. kattaki muhteşem Mogan ve Ankara manzaralı restoranı, kat bahçeleri ile yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, fin hamamı, jakuzi ve yürüyüş yollarından oluşan sosyal tesisleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunacağını kaydetti.

2013 yılının Temmuz ayında temeli atılan Ede Tower’da, anahtar teslimler 2015 yılının Kasım ayında yapılacak.