Güncel
12 Oca 2021 13:09 Son Güncelleme: 13 Oca 2021 08:33

Ebru Gündeş 75 bin TL'yi Beykoz Konakları'nda yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş 75 bin TL'yi Beykoz Konakları'nda yaktı!

Ebru Gündeş 75 bin TL'yi Beykoz Konakları'nda yaktı!

Kanlıca'da yer alan ikiz villası için yapmış olduğu tadilat nedeni ile yargılanan ve uzun süren hukuki süreçle yıpranan Ebru Gündeş evinden taşınma kararı almıştı. Kemerburgaz'da lüks villa satın alan Ebru Gündeş ardından buradan da Beykoz Konakları'na taşınma kararı almıştı. Bu karar ünlü yıldıza 75 bin liraya patladı!

Türkiye'nin en sevilen pop müzik yıldızlarından Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab Kanlıca'da süper lüks bir villa satın almış, yapılan tadilat ile ikiz villalar birbirine asansör ile bağlanmıştı. Tarihi yalıda yapılan tadilat nedeni ile hem Ebru Gündeş'e hem de tadilatı yapan mimara dava açılmış, uzun süren yargılama süreci sonunda hapis istemi ile yargılanan Ebru Gündeş beraat etmişti, ancak süreçte oldukça yıpranmıştı. 

Hem dava süreci hem de eşinin yolsuzluk iddiası ile Amerika'da yargılanması, itirafçı olunarak koruma programına alındığı iddiaları ve boşanma iddiaları sonrasında kızı Alara ile Kanlıca'da ki süper lüks yalıdan taşınma kararı almıştı. Yaşanan olumsuzlukları geride bırakmak için taşınma kararı alan Ebru Gündeş kızı Alara ile Kemerburgaz'da yer alan bir villaya taşınma kararı almıştı. 

GÖZÜNÜ KIRPMADAN YAKTI 

Posta Gazetesi tarafından yapılan habere göre Ebru Gündeş kızı Alara ile 13 milyon lira ödeyerek satın aldığı Kemerburgaz ormanı içinde satın aldığı villadan taşınma kararı aldı. Bu sefer ev almak yerine kiralamayı tercih eden Ebru Gündeş kendisine Beykoz Konakları'nda  süper lüks bir villayı beğendi. 

Aylık 65 bin liralık kira bedeli ile anlaşma yapan Ebru Gündeş 75 bin lirada kapora ödedi. Ancak daha sonra taşınmaktan vazgeçti. Anlaşmadan vazgeçmesi nedeni ile Ebru Gündeş'in vermiş olduğu 75 bin liralık kaporası yandı.