Sektörel
20 Ağu 2013 12:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:33

Dünyanın en saygın organizasyonları Forum Alışveriş Merkezleri'ni ödüllendirdi

Marmara Forum ve Forum İstanbul, Amerika'nın en prestijli organizasyonlarından Stevie ödülleri'nde ‘Etkinlikler', ‘En İyi Tüketici Etkinliği', ‘En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da özelliği', ‘En İyi Halkla İlişkiler

Dünyanın en saygın organizasyonları Forum Alışveriş Merkezleri'ni ödüllendirdi
Forum Alışveriş Merkezleri ayrıca, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından her yıl düzenlenen sektörün en saygın organizasyonlarından Altın Küre Ödülleri’nde ise ‘Sosyal Medyada PR’ kategorisinde ‘Sessiz Sinema’ kampanyasıyla ödül kazandı.
 
İş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanda ödüllendirildiği tek küresel ödül olma özelliğine sahip Stevie Ödülleri açıklandı.
Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da sektör lideri konumda bulunan Multi Development Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren Marmara Forum ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezleri, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından olan ve iş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanda ödüllendirildiği tek küresel ödül olma özelliği taşıyan Stevie Ödülleri’nde farklı kategorilerde dört ödülün sahibi oldu.
 
Marmara Forum, gerçekleştirdiği ‘QR Koridor’ ile ‘Etkinlikler’ ve ‘En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği’ kategorilerinde iki Altın Stevie Ödülü kazandı.
Marmara Forum ve Forum İstanbul’da eşzamanlı gerçekleştirilen ‘Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali’ ‘En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği’ kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü kazandırırken; ‘Forum İstanbul Extreme Fest’ ile Forum İstanbul, ‘En İyi Tüketici Etkinliği’ kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
 
Forum Alışveriş Merkezleri’ne bir ödül de IPRA’dan
 
Forum Alışveriş Merkezleri, ayrıca, dünyanın en prestijli ödüllerinden Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri 2013’te tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nin Facebook sayfaları üzerinden gerçekleştirilen ‘Sessiz Sinema’ projesiyle ‘PR İçin Sosyal Medya’ kategorisinde ödül kazandı.