Konut Haberleri
07 Kas 2017 14:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:32

Dünyanın en lüksüydü! Şimdi hırsızlar yağmalıyor

Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen Mardan Palace'ta icra şokunun ardından şimdi de hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızların, gece saatlerinde otelin dışarısında bulunan altın sarısına boyanmış korkulukları tek tek çaldığı belirlendi.

Dünyanın en lüksüydü! Şimdi hırsızlar yağmalıyor
Antalya'da Rus işadamı tarafından 2009 yılında inşa edilen  Mardan Palace Otel, 2010 yılında 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçildi. 

Bir süre önce borçlarıyla gündeme gelen lüks otelde şimdi de hırsızlık olayı yaşandı.  Otelin dışarısında bulunan altın sarısına boyanmış korkuluklar, gece bilinmeyen saatte hırsızlar tarafından çalındı. 2 metre uzunluğunda 7 korkuluğu çalan hırsızları bulmak için çalışma başlatıldı.




Birer birer çaldılar


Son zamanlarda otelin önünden geçen vatandaşlar, Mardan Palace’ın bahçe korkuluklarının birer birer eksildiğini fark etti. İşletme sorunları nedeniyle otelin güvenliğinin aksamasını fırsat bilen hırsızların, özellikle gece geç saatlerde gelerek bahçe korkuluklarını birer birer çaldıkları belirlendi. Korkulukların çalınmasıyla otelin hırsızlıklara karşı daha da korumasız kaldığının altını çizen vatandaşlar, otel yönetiminin mali imkansızlıklar nedeniyle bu hırsızlıklara karşı çaresiz kalmış olabileceğini ve otelin güvenliğini sağlayamadığını ileri sürdü.

Rezervasyonlar durdu

Daha önce banka borçları yüzünden icralık olan otel yönetimi bir süredir rezervasyon alımlarının yeniden durdurulduğu açıkladı. Açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları ağırlayan Mardan Palace Hotel'in, rezervasyon numaralarını arayan müşterilere, otelin kapalı olduğu ve rezervasyon alımı yapılamadığı belirtildi.