Güncel
13 Mar 2019 14:52 Son Güncelleme: 14 Mar 2019 11:12

Dünyanın 3. büyük hastanesi yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın 3. büyük hastanesi olarak da bilinen Ankara'daki Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışının yarın yapılacağını açıkladı.

Dünyanın 3. büyük hastanesi yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Pursaklar'da Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar şöyle;

DERSLERİNİ SANDIKTA VERİN 

31 Mart Seçimleri çok önemli. Pursaklar'dan bu seçimde de rekor bekliyorum. Bu seçimlerde Pursaklar'dan özellikle ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermelerini bekliyorum.Ezanımızı hazmedemeyenler, bayrağımızı yakanlar CHP ile elele. Dörtlü çete CHP, HDP, sözde İYİ Parti bir de Saadetçik. Hepsi beraberler. Bunlara dersini sandıkta verin.

BİZİ TAHRİK ETME!

İsrail'in başındaki o soyguncu, soygundan yargılanıyor. Ey Netanyahu kendine gel kendine. Sen katilsin. Sen kadınları çocukları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Bizim oradaki kutsal mabedimize senin askerleri postallarıyla giriyor. Bizi tahrik etme. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiç bir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz.

BELEDİYELERE SIZDIRILMAK İSTENİYOR

Biz bu bayrağın altında doğduk, altında öleceğiz. Varsa rahatsız olan paçavralarının altında ölebilir. CHP örtüsü altında, adı iyi kendi fesat olan partinin makyajı altında PKK'lıar, FETÖ'cüler belediyelere sızdırılmak isteniyor.

KARANLIK İTTİFAK

Bölücü terör örgütü CHP ve ittifak ortağı ile bağlantısını gizlemiyor. Biz çukur eylemlerinin ardından belediyelerden PKK'lıları temizlemek için uğraşırken şimdi CHP bunları belediyelere sokmaya çalışıyor. Pursaklar'da HDP'nin adayı var mı? Yok. Çünkü CHP'nin adayını destekliyorlar.Bu ittifak karanlık bir ittifaktır. Önde görünen başka arkada görünen başkadır.