Dünya üzerinde yapılmış olan en ilginç tasarımlı binalar!

Seyahatlerin, tatillerin bir amacı da daha önce görmediğiniz yerleri görmektir.İşte dünyanın en güzel ve ilginç binaları...

Dünya üzerinde yapılmış olan en ilginç tasarımlı binalar! - Sayfa 1

Seyahatlerin, tatillerin bir amacı da daha önce görmediğiniz yerleri görmektir.İşte dünyanın en güzel ve ilginç binaları...

112
Dünya üzerinde yapılmış olan en ilginç tasarımlı binalar! - Sayfa 2

Bir yeri ilk kez gördüğünüzde sizde nasıl duygular uyandıracağını bilemezsiniz; olumlu ya da olumsuz bir sürprizle karşılaşmanız her zaman olası… Bunun üstüne bir de ilginç bir mimariyle karşılaştığınızı düşünün. Centre Georges Pompidou – Paris 1977 yılında high-tech mimari üslubuyla inşa edilen bina Renzo Piano ve Richard Rogers tarafından tasarlanmıştır.

212
Dünya üzerinde yapılmış olan en ilginç tasarımlı binalar! - Sayfa 3

Burj El Arab Hotel – Dubai Bu hotel, denize indirilen büyük kaya bloklarının oluşturduğu bir adacık üzerine inşa edilmiştir. Dünya’nın ilk 7 yıldızlı otelidir.

312
Dünya üzerinde yapılmış olan en ilginç tasarımlı binalar! - Sayfa 4

Araplar isminden ötürü Arap Kulesi dese de yelkene benzemesi nedeniyle Yelken Otel olarak da bilinmektedir. Hava sirkülasyonunu sağlamak amacıyla dış cephesi kısmen kumaştan yapıldığı için geceleri rengarenk projeksiyonlarla otelin üstünde muhteşem görüntüler oluşturulabilmektedir.

412