Konut Haberleri
01 Kas 2012 10:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:06

Dünya hamam kültürünü sevdi

Dünya konut trendine son yıllarda eklenen Türk Hamamı, tüm zenginlerin malikanelerine ve Avrupa'nın otellerine girmeye başladı.

Dünya hamam kültürünü sevdi

Dünya konut trendine son yıllarda eklenen Türk Hamamı, tüm zenginlerin malikanelerine ve Avrupa'nın otellerine girmeye başladı. Mermer kullanımını da artıran bu trend zenginlerin gözdesi oldu.  Evine Türk hamamı yaptırmak isteyenler minimum 50 bin doları gözden çıkarıyor.

Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan ve geçtigimiz günlerde beşinci ocağını da hayata geçiren Temmer Mermer, dünyanın sayılı zenginlerine de taş temin ediyor. Özellikle Körfez ve Avrupa'dan son dönemde mermere talep oldugunu söyleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, "Türk hamamı kültürü dünyada çok fazla yayılmaya başladı. Hemen hemen tüm lüks  otellerde yer alan hamam kültürü, zenginlerin evlerine de girmeye başladı. Malikhanelerine hamam yaptirmak isteyenlere, tüm ısıtmaları, dizaynlari dahil hamam yapıyoruz" diye konuştu.

Ortalama 30 metrekare büyüklükte tasarlanan hamamların fiyatları 50 bin dolardan başlıyor, 300 bin dolara kadar çıkıyor.

Kaynak: HABERTÜRK