Konut Haberleri
20 Mayıs 2014 09:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:04

Dumankaya’dan dev işbirliği

Dumankaya İnşaat, 1 yıldır sürdürdüğü çalışmaları tamamladı ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşmasını imzala aşamasına geldi

Dumankaya’dan dev işbirliği
İnşaat sektörünün öncü isimlerinlerinden Dumankaya İnşaat, sektörde katma değerli ve konforlu yaşam alanları geliştirmeye yönelik çalışmalarını uluslararası arenaya taşıyor. Şirket, bu amaçla 1 yıldır sürdürdüğü çalışmaları tamamladı ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup ile stratejik işbirliği anlaşmasını imzala aşamasına geldi.

Türkiye’de inşaat sektöründe yaşanacak değişimin başlangıcı olacak bu işbirliği ile ilgili Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Başkan Vekili Barış Dumankaya ve Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rasheed Al-Nafisi, Mazaya Holding CEO’su İbrahim Al-Saqabi ve Mazaya Türkiye CEO’su Cem Yolcu 29 Mayıs’ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Her iki şirketin stratejik ortaklık çerçevesinde, ilk aşamada 500 milyon dolarlık proje üretmesi bekleniyor.
emlakglobal olarak söz konusu işbirliğinin her iki gruba da hayırlı olmasını diliyoruz.