Konut Haberleri
14 Kas 2012 19:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:11

Dumankaya Flex'te 254 bine 2+1

Liste fiyatının üzerinden yüzde 10 indirim ve 24 ay 0 faiz imkanı sunan Dumankaya Flex’te 2+1 dairelerin fiyatları 254 bin TL’den başlıyor

Dumankaya Flex'te 254 bine 2+1

Dumankaya İnşaat’ın sunduğu sosyal imkanlarla öne çıkan konut projesi Flex Kurtköy’de daireler 121 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Flex’te liste fiyatının üzerinden yüzde 10 indirim ve 24 ay 0 faiz imkanı bulunuyor.

Kurtköy’ün tam merkezinde yer alan ve bölgedeki ticari hareketlilik göz önüne alınarak home office konseptinde tasarlanan Dumankaya Kurtköy Flex’te birçok özel avantaj birarada bulunuyor.

Dumankaya İnşaat, 31 Ağustos 2013’te inşaatı tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan projeden Garanti Modeli ile konut sahibi olmak isteyenlere 1+1 ve dairelerde 1 yıl boyunca 1.900 TL’ye varan kira ve aidat garantisi imkanı sağlıyor. Kampanyada ayrıca, stüdyo ve 2+1 daireler için de kira garantisi sunuluyor.

Peşinat teslimatta

Kampanya kapsamında, peşin ya da konut kredili satışlarda %10 indirim imkânının yanı sıra taksitlere hemen başlandığında peşinatı teslimatta ödeme seçenekleri bulunuyor.

Doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Dumankaya Kurtköy Flex’te 5 ayrı blokta toplam 376 adet home office yer alıyor.

Flex Kurtköy Dumankaya'da 40 - 66 metrekare stüdyo dairelerin fiyatı 121 bin lira ile 189 bin lira, 60 - 86 metrekare 1+1 dairelerin fiyatı 177 bin lira ile 252 bin lira, 90 - 99 metrekare 2+1 dairelerin fiyatı 254 bin lira ile 271 bin lira arasında değişiyor.

Flex Kurtköy Dumankaya'da peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Dumankaya bünyesinde 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor.


Kurtköy’ün Tam Kalbinde Bir Yaşam
Flex Kurtköy, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Kurtköy’ün tam kalbinde yükseliyor. Flex’in çevresinde pek çok önemli tesis, ticari merkez ve ulaşım noktası bulunuyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, alışveriş merkezleri, uluslararası ve ulusal firmaların genel merkezleri, beş yıldızlı oteller,  fuar ve kongre merkezleri, İstanbul Park yarış pisti, Teknopark, seçkin eğitim kampüsleri, TEM ve E-5 otoyolları, Pendik deniz otobüsü iskelesi, yat limanı ve inşa edilmekte olan metro ve raylı sistem, projenin bulunduğu lokasyonda yer alıyor.

Tüm bu merkezlere olan yakınlığı ile Kurtköy’ün tam kalbinde yer alan Dumankaya Flex’te zengin bir sosyal yaşam doğuyor. Çatıdaki yüzme havuzu, flexible roof ve executive lounge gibi özel birçok alanın bulunduğu Dumankaya Flex’te, lobi hizmetleri, fitness salonu, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, kademeli yansıma havuzları, teras bahçeleri, yürüyüş ve koşu parkurları, açık ve kapalı otopark ile 24 saat güvenlik hizmetleri projenin diğer önemli sosyal donatı alanlarını oluşturuyor.