Konut Haberleri
04 Eyl 2015 13:38 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:19

Dubai’de Türkiye show

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 50 firma katılımıyla Türkiye şovuna dönüşecek…

Dubai’de Türkiye show
DUBAİ Cityscape Global 2015 Fuarı'na bu yıl Türkiye’den konut sektöründeki birçok markalı projenin katılımı gerçekleşiyor. Konut sektöründeki firmalar satıştaki projelerini hızlandırmak ve tanıtmak amacıyla Dubai Cityscape’e yoğun ilgi gösteriyor.Türk katılımcı firma sayısı geçen yıl 31 iken bu yıl 50 ile rekor kırdı.
Özellikle İstanbul’dan…

Özellikle İstanbul’daki birçok markalı proje Ortadoğu ve Körfez ülkelerine daha önce yapmış oldukları satışlar dolayısıyla 08-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Fuar tanıtımlarında avantajlı bir duruma geldi.

Ağaoğlu

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Dubai Cityscape Global 2015’te yabancı yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. 08-10 Eylül tarihleri arasında ve 14 yıldır düzenlenen fuara, Ağaoğlu 4. kez katılım gösterecek.

DKY İnşaat

İBRAHİM Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat Dubai’de gerçekleştirilecek Cityscape Emlak Fuarı’na projeleriyle damga vurmaya hazırlanıyor. Firma fuara, Kartal, Kağıthane, Çeliktepe, Tuzla, Kadıköy, Maltepe’deki projeleriyle katılacak. 

Nef

NEF, Türk konut sektörünün bu yıl oldukça ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Fuarı’nda; Ataköy’ün  yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22’yi ve İş GYO iş birliği kapsamında, İstanbul Topkapı'da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arsa üzerinde hayata geçirilecek olan İnistanbul projesini sergileyecek. 

İş GYO

YABANCI yatırımcılarla temaslar kuran İş GYO, yabancı bireysel alıcılardan da talep görüyor. İş GYO 8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai’de en büyük yerel firmaların olduğu ana holde yer alan standında Manzara Adalar ve Nef ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Inistanbul projelerini sergiliyor.

Kuzu Grup

YURT içi ve yurt dışında hayata geçirdiği nitelikli projelerle sektörün önemli oyuncularından olan Kuzu Grup; lokasyonu, yatırım değeri, sahip olduğu sosyal donatılar ve mimarisi ile dikkat çeken Sea Pearl Ataköy projesini Cityscape Global'de bir kez daha yabancı yatırımcı ile bir araya getirecek.