Konut Haberleri
21 Mar 2015 10:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:29

Dönüşüm sırası Kartal'da!

Yeşilyurt İnşaat, Kartal'da iki kentsel dönüşüm projesi yapacak

Dönüşüm sırası Kartal'da!
Kurtköy ve Pendik aksında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve Still İstanbul'u bir marka haline getiren Yeşilyurt İnşaat, kentsel dönüşümde de boy gösterecek. Still İstanbul, Still İstanbul Comfort, Still İstanbul Diamond ve Still İstanbul Adoria markasıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nın çevresinde birçok kişiyi ev sahibi yapan firma, yeni projelerle yoluna devam ediyor.

2015 yılı içerisinde 150 milyon liralık yatırım yapacak olan Yeşilyurt İnşaat, Anadolu Yakası'nda dönüşümün en hızlı ilerlediği bölge olan Kartal'da da boy gösterecek. Atalar Mahallesi'ndeki Onikiler Sitesi'ni dönüştürecek olan firma, bununla birlikte aynı bölgede bir diğer projede daha yer alacak.

İlk proje 2016'da

Kartal'da 2 dönüşüm projesi yapacak olan firma bunlardan ilkini 2016'da satışa açmayı planlıyor. Sözleşme çalışmalarının devam ettiği projelerin dışında yine aynı yıl içinde Kurtköy'e yeni bir yatırım daha yapacak. Şirket, Kurtköy ve Pendik aksında inşa ettiği projelerde Still İstanbul markasından vazgeçmeyecek ancak Kartal'daki projeler için yeni bir isim düşünülüyor.

Bugüne kadar hayata geçirdiği projeler yüzde 40 ile yüzde 60 arasında prim yapan Yeşilyurt İnşaat'ın son projesi Adoria, 70 milyon liralık yatırım değerine sahip. 10 bin metrekare alan üzerine kurulan projenin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı. Her projeye 7-8 meyve ağacı diken şirket, Still İstanbul Adoria'nın büyük lansmanını 29 Mart 2015 günü gerçekleştirecek.