Konut Haberleri
30 Kas 2016 13:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:52

Dev projede sular musluktan içilecek!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın Kazlıçeşme’de inşa ettiği Büyükyalı İstanbul’da ev sahipleri, musluktan şebeke suyu içebilecek...

Dev projede sular musluktan içilecek!
Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat'ın, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme Sahilyolu'nda inşa ettiği Büyükyalı İstanbul'un 4 farklı tipteki örnek dairesi görücüye çıktı. Projede musluklardan akan Terkos suyunun içilebileceğini belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Avrupalılar çeşme suyunu içerken biz imreniyorduk. Artık biz de Büyükyalı'da musluklardan akan suyu en sağlıklı şekilde içebileceğiz. Arıtma yapmadığımız için mineral değerleri de kaybolmuyor. İşte bizce bu ve bunun gibi fonksiyonel detaylar gerçek lüksü oluşturuyor" diye konuştu.

İki unsur çok önemli
Akbalık şöyle konuştu: "Tasarım anlayışımızın dayandığı iki ana unsur 'verimlilik' ve 'fonksiyonellik' oldu. Dairelerin her metrekaresini amaca uygun değerlendirilmesine, en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdik. Projenin başından itibaren, profesyonel tasarımcıların yanı sıra danışmanlar ve teknik ekiple çalıştık. Brüt ile net metrekare arasındaki farkımız yok denecek kadar az. Tüketicilerimizi bu konuda doğru bilgilendiriyoruz. Bu anlamda, markalı lüks konut sektöründeki diğer projelerle kıyaslandığında Büyükyalı'nın net-brüt farkı ve kat planı verimliliği, piyasadaki mevcutlara oranla yüzde 15-20 daha avantajlı."