Konut Haberleri
28 Ara 2015 11:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:56

Dev proje ile 24 dakika tasarruf!

Geçen hafta ihale teklifi alınan dev proje 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile yolcular, tek gidişte 24 dakika zaman tasrrufu sağlayacak

Dev proje ile 24 dakika tasarruf!
Aylardır hevesle beklenen ve geçen hafta ihale teklifleri alınan  3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için analiz yapıldı. İstanbul trafiğini rahatlatması için tasarlanan ve sahip olduğu özellikler sebebiyle dünyada bir ilke imza atılacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi sayesinde 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf edecek.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı'nın analiz ettiği 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi sayesinde yolcular her yere raylı sistem ile ulaşım sağlayabilecek. Gayrettepe-3. Havalimanı metrosunun 10'uncu hattı olacak proje sayesinde İstanbul, metro kullanılarak günlük zaman programı yapılabilir bir şehir haline gelecek.

3 Katlı Büyük İstanbul projesi kapsamında Başakşehir'den Sabiha Gökçen'e kadar uzanan bir metro hattı oluşturulacak,  İncirli-Söğütlüçeşme metrosunun da hizmete girmesi halinde bu hatta bağlanacak 9 raylı sistem sayesinde bir uçtan diğer uca seyahat edilebilecek.