Konut Haberleri
28 Eyl 2015 16:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:29

Dev marinanın sahibi Setur oldu!

Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı.

Dev marinanın sahibi Setur oldu!
Kalamış- Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük marinacılık şirketlerinden olan Setur Marinaları, gökova Ören Marina’yı da zincirine kattı. Böylece marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58’e çıkardı. Yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina, 1 Ekim tarihinde işletmeye açılıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina’nın müdürlüğünü Can Polat yürütecek.

Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde yüzde 15 indirim ile 4 ay ücretsiz ilave süre, günlük sözleşmelerde yüzde 50 indirim ve katamaranlara özel yıllık bağlama promosyonları sunuyor. 8 aylık sözleşmelere 1 Ekim- 31 Mayıs tarihleri arasındaki kışlama döneminde ise yüzde 50 indirim verilecek.

Yemyeşil Gökova Körfezi’nde mavi yolculuk yapmak isteyip de vakti kısıtlı olanlar için güzel bir mekan olan Setur Gökova Ören Marina, alışılmışın dışında iki ayrı bölüme sahip. Setur Gökova Ören Marina’nın batıda yer alan Ören Plajı’na bakan ve daha küçük kapasiteli bölümüne charter tekneleri alınacak. Doğuya bakan bölüm ise özel teknelere hitap edecek.

420 teknelik deniz kapasitesine sahip Setur Gökova Ören Marina, çekek yerinde 150 tekneye kara hizmeti verebilecek. 40 metreye kadar tekneleri ağırlayabilen marinanın lift kapasitesi 100 ton olacak. Ören Marina’da bulunacak ’Evsel arıtma’ sistemiyle yüzde 100 arıtma yapılabilecek. Marinanın içinde sanitari üniteleri, engelli tuvaleti ve duşu, bulaşık ve çamaşır yıkama bölümleri, golf arabalarıyla sürekli servis hizmeti, çekek alanında teknik servis atölyeleri, akaryakıt rıhtımının yanı sıra sosyal tesisler, market, kafe, bar, restoran ve mağazalar yer alacak. Şehir merkezine 1 kilometre mesafede olan Setur Gökova Ören Marina, Bodrum - Milas Havaalanı’na ise 59 kilometre uzaklıkta bulunuyor.