Dekorasyon
26 Haz 2013 10:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:29

Designela Home, mutfak modasiyla tanistiriyor

2012 yılında kurulan kurulan Designela Home, renklerden ve farklı formlardan aldığı ilham ile geçmişin izlerini günümüze yeniden yorumlayarak, ev tekstiline özgün ve butik bir yorum katıyor

Designela Home, mutfak modasiyla tanistiriyor
 
Bugüne kadar aşina olduğunuz hepsi birbirine benzeyen mutfak tekstillerini unutun! Masa örtülerini, runner'ları, yastıkları, amerikan servisleri, peçetelikleri, mutfak önlükleri ve eldivenleri el yapımı detaylarla taçlandıran Designela Home markasıyla tanışın.
 
2012 yılında kurulan kurulan Designela Home, renklerden ve farklı formlardan aldığı ilham ile geçmişin izlerini günümüze yeniden yorumlayarak, ev tekstiline özgün ve butik bir yorum katıyor.
Markanın kurucusu ve tasarımcısı olan Berran Aktuğlu, Türkiye'yi 'mutfak modası' (Kitchen Fashion) kavramıyla tanıştırıyor. Mutfakta bir moda yaratma konusunda iddialı olan Designela Home, evin dışında da giymek isteyeceğiniz elbiselere benzer mutfak önlükleri ve onları tamamlayan eldivenleriyle mutfaklara renk ve enerji katıyor.
 
Designela Home tasarım ekibi, seri üretimlerin hayatı tekdüze hale getirmesine karşın, rengarenk ve birbirinden sempatik desenlerle hayat bulan butik masa örtüleri, peçetelikler, amerikan servisler, runner'lar, dekoratif yastıklar, mutfak önlükleri ve eldivenleritasarlıyor. Adeta bir dantel, çiçek desenleri ve el işlemeleri cenneti olan Designela Home,geçmişten aşina olduğunuz vintage motifler, nostaljik işlemeler ve retro desenlerle özgünleştirilen tasarımlarının yanı sıra kişiye özel üretimler de gerçekleştirilebiliyor.
 
Yazın en sıcak kırmızısına, yeşil ilkbaharın her daim neşesine, sapsarı sonbahar ile kışın en beyazına tasarımlarıyla eşlik eden, mevsimsiz mutluluk kaynakları yaratan, Designela Home ürünlerinin enerjisiyle tekrar canlanın, aynı zamanda evinizde nostaljik dokunuşlar yapın.
 
 
Çatısı altındaki ürünlerin tümü el yapımı olan Designela Home ürünlerini çok yakın zamanda satışa açılacak olan www.designelahome.com adresinden alabileceğiniz gibi  Manyora.com, Evmanya.com, Arabulvar.com adresleri üzerinden de satın alabilirsiniz.