Güncel
25 Tem 2020 11:19 Son Güncelleme: 25 Tem 2020 12:30

Deniz GYO'dan Le Chic Bodrum için dev işbirliği

Deniz GYO ilk karma projesi Le Chic Bodrum için Kaya Holding ile iş birliği gerçekleştirdi. Anlaşma ile projenin otel bölümünün işletmesi, Kaya Holding tarafından Palazzo Luxury Collection standartlarında gerçekleştirilecek.

Deniz GYO'dan  Le Chic Bodrum için dev işbirliği

Deniz GYO ve Kaya Holding, Le Chic Bodrum projesi için el sıkıştı. Deniz GYO’nun ilk karma projesi olan Le Chic Bodrum’da 8 villa, 86 rezidans ve otel bölümleri olacak. Le Chic Bodrum’un otel bölümünün işletmesi için Kaya Palazzo oteller zinciri ile mutabakat sağlandı. Mutabakatla; Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum markasıyla ve Kaya Palazzo deneyimiyle yüksek kalitede konaklama hizmeti verilecek. Yarımadanın güneyinde Asarlık Bölgesi’nde kendisine ait 200 metre sahili bulunan proje ayrıca dört mevsim yaşanabilir şekilde özel mimari ile tasarlandı. 

Kuzey rüzgârlarına kapalı, dingin bir koyda yer alan Le Chic Bodrum’da, 2+1’den villaya kadar farklı büyüklüklere ve plan şemasına sahip konutlar yer alıyor. Ayrıca misafirlere açık-kapalı yüzme havuzu, SPA, fitness merkezi ve spor alanlarıyla da aktivite imkanları sunuluyor. ‘Palazzo Luxury Collection’ konseptinde hizmet verecek otelin kapılarını 27 Temmuz’da açması bekleniyor. Düzenlenen imza töreninde konuşan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, Le Chic Bodrum’u hayata geçirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kaya, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

Yaşanan küresel salgın nedeniyle ekonomik koşulların zorlaştığı dönemden geçmemize rağmen değer yaratan projemize ara vermedik ve nihayete erdirdik. Çünkü ülkemize inanıyor ve potansiyelini biliyoruz. Arsa bedeli dahil olmak üzere 500 Milyon TL’yi aşan yatırım tutarı ile Bodrum’un en iddialı projelerinden birine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Turizm alanında büyük tecrübeye sahip Kaya Holding, yaptığımız anlaşma ile hem Kaya Palazzo Hotel’i hem de tesisin tamamının işletmesinden sorumlu olacak. Böylece Le Chic Bodrum’daki villa ve rezidansların sakinleri de Kaya Palazzo’nun ayrıcalıklı hizmetinden yararlanabilecek. Yeşil ve çevreci mimariyi geliştirdiğimiz Le Chic Bodrum’da, her ayrıntı düşünülmüş durumda. 

BODRUM’DA BİR BENZERİ DAHA YOK

İş birliğine ilişkin görüşlerini paylaşan Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya da, Bodrum için çok özel bir projeye imza attıklarını söyledi. Burak Kaya, “Palazzo markasıyla Girne, Belek, Kartalkaya ve şimdide Bodrum’da misafirlerimize sunduğumuz hizmet kalitesi, yarattığımız güven duygusu ve hissederek yaşanan lüks bugün bu projeye adımızı veren unsurlardan sadece birkaçı oldu. Otel bünyesinde sunduğumuz hizmetler site rezidans ve villalarında tatil yapan misafirlerin kullanımına da açık olacak. Misafirlerimizi 200 Metrelik doğal kumsalı ve özel koyu ile Bodrum’da ev konforunda 4 mevsim hiç bitmeyen bir tatil bekliyor’’ diye konuştu.