Konut Haberleri
26 Ağu 2017 11:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:23

Deluxıa Park'ta bayram fırsatı!

Teknik Yapı Kartal, 'Deluxıa Park Residence' projesinde başlattığı kampanyada, üç ayrı avantajı bir arada sunarak bayram sevinci yaşatıyor.

Deluxıa Park'ta bayram fırsatı!
Teknik Yapı, eylül sonuna kadar sürecek bayram kampanyası ile ‘peşinat', ‘faiz' ve ‘taksit erteleme' gibi üç önemli ödeme avantajı sunarak kara, hava ve deniz ulaşımının merkezinde yer alan ‘Deluxıa Park Residence' projesinde daire sahibi olma şansı sunuyor.

Kampanya kapsamında ‘Deluxıa Park  Residence' projesinden daire almak için 1 yıl taksit ertelemeli kampanyada yüzde 20 peşinat yeterli oluyor. Taksit öedemeleri 1 yıl sonra başlayacak. Sınırlı sayıda daireler için geçerli olacak kampanya bir ay sürecek.

Farklı seçenekler

Kampanyada farklı ödeme seçenekleri isteyenler için de alternatif ödeme planları yer alıyor. Bu kapsamda düşük peşinatla daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinat ile 120 ay yüzde 0,65 faiz oranı sunuluyor. Faiz ödemek istemeyenler için ise yüzde25 peşinat ile 60 ay sıfır faiz gibi başka cazip ödeme planları da kampanya kapsamında yer alıyor. Peşin alımlarda ise liste fiyatına yüzde 15 ıskonto uygulanıyor